17.SZÁMÚ PROGRAMOZÓHIVATAL Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

17.SZÁMÚ PROGRAMOZÓHIVATAL Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Több mint 15 éve foglalkozunk mobilalkalmazások tervezésével és programozásával. A megbízhatóságra és a kritikus adatok védelmére építő munkamódszerünk sikeresen működik többféle üzleti kontextusban: a nagyvállalati ügyfelektől a kis- és középvállalkozásokon át a startupokig.
Szakértelmünk saját termékünk évtizedes fejlesztési és üzemeltetési tapasztalatain alapul, amely ma Közép-Európa piacvezető gyógyszeripari SFA rendszere 65 ügyféllel a kelet-európai régió 7 országában. 4 országban található irodánk személyzete több mint 4000+ aktív felhasználót szolgál ki naponta.

Temékeink

Esettanulmány

Ágazat: Gyógyszeripar
Cégméret: 100 fő felett

Piaci körülmények: A területi képviselők gyógyszertárakat, kórházakat, orvosi rendelőket (egészségügyi intézményeket) látogatnak. Látogatásaik során minimális időkapu áll rendelkezésükre, amikor érdemben tudnak tárgyalni orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy asszisztensekkel. Munkájukat nehezíti, hogy ezen minimális időkapuban az érdemi időből sokat elrabol a kötelező papír alapú dokumentáció.


A területi képviselők ügyfél látogatási tevékenysége során kezelhetetlenné vált a papír alapú dokumentumok kezelése, központba való eljuttatása, a dokumentumokon levő adatok feldolgozása, jóváhagyása. Az adatvédelmi törvény (GDPR) által előírt adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatok kötelező begyűjtése is nagy kihívást jelent.
A szoftver szolgáltatás Iratminta modulja olyan megoldást nyújt, amely papírmentes, hatékony formában támogatja a területi képviselők (mobil felhasználók) személyes ügyféllátogatásai során felmerülő irat, vagy dokumentumkezelési igényeket a napi adminisztrációs folyamatokban.
Leggyakoribb felhasználási példái:
- Adatkezelési hozzájárulások begyűjtése
- Kötelezettségvállalási nyilatkozatok kezelése
- Átvevő dokumentumok, vagy gyűjtőívek kiváltása
- Folyamatszabályozott szerződések kezelése
Az iratminta kezelés a mobil eszközökön jól integrálható a megszokott képviselői feladatok közé, a dokumentumok tartalmi kialakítása pedig egyedi módon testreszabható. A Scriptor segítségével gyorsan és megbízható módon hajtható végre a kitöltésük, tárolásuk, a tevékenység riportolása révén pedig kontroll tartható az érintett üzleti folyamat felett, erősíthető az adatbiztonság.