G-sales Kereskedelmi Kft.

G-sales Kereskedelmi Kft.

Vas megye

Cégbemutató

G-sales Kft. fő tevékenysége Informatikai kereskedelmi feladatok ellátása mellett a G-admin Kft által indított projektek beszerzéseinek lebonyolítása, és projektvezetési feladatok ellátása. Kereskedelmi palettánkon csak olyan szállítók termékeit forgalmazzuk akik minőségi, és megbízható termékeket gyártanak. Beszállítói partnereink termékeit folyamatosan ellenőrizzük, teszteljük, így biztosítjuk ügyfeleink felé a legmagasabb rendelkezésre állást hardver és szoftver tekintetében egyaránt.

Esettanulmány

Ipari cég mely 150 főt foglalkoztat kettő telephelyen. A telephelyek egymás melletti helyrajzi számon helyezkednek el. Általuk készített termékek minden ipari háztartási gépben megtalálható, ennek köszönhetően a cég tőke stabil.

Windows szerver központú infrastruktúra elavúlt és lassúvá vált. Szükségessé vált a cseréje. Mindenképp törekedni kellett a liszensz független költséghatékony megoldásra, megtartva a rendszer stabilitást és a termelés részére a 99.8% -os üzembiztonságot. A központi szerverek és adatok mentésére kidolgozott mentési struktúrát kell kialakítani.
Üzembe helyezésre került egy teljesítményében és erőforrásában skálázható virtualizációs környezet. A virtualizáció segítségével kialakításra került a kiszolgáló szerverek az irodák és a termelés részére. A kiszolgáló szerverek LINUX-os nyílt forráskódú szerverek, melyeket központi tűzfal rendszerrel védtünk le. Kialakításra került egy központ liszensz független AD Linux szerver is LDAP és KERBEROS támogatással. Az így kialakított jogosultsági rendszersegítségével szabályozhatóvá vált a felhasználók rendszerhez történő hozzáférése. Adatok védelmére és azok mentésére beüzemelésre került egy központ adattároló egység ami nearline és offline adatok mentésére valamint a virtuális gépek replikációinak tárolására használtunk fel.