EDONETTE Consulting Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

EDONETTE Consulting Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az EDONETTE Consulting Kft. egyedi igényekre szabott szoftverfejlesztéssel foglalkozik főként Microsoft .NET fejlesztői környezetben, a mindenkori ügyfél- és projektigényeknek leginkább megfelelő módszertan szerint.

Történetünk 1996-ban ELTE programozó-matematikus hallgatók klasszikus garázsvállalkozásaként kezdődött.

Munkáink során webalapú és lokális hálózatokon működő szoftver megoldások terén több évtizedes masszív fejlesztői és üzemeltetői tapasztalatra tettünk szert.

Szolgáltatásaink:
-Vállalati- és folyamatirányítási rendszerek, alkalmazások fejlesztése
-Értékesítés támogatás - CRM és monitoring megoldások
-Pénzügyi szolgáltatások – biztosítások folyamatainak kezelése
-Üzleti elemzés, üzleti és alkalmazás-logika összehangolása, folyamat- és rendszerszervezés
-Webes kereskedelem ügyviteli folyamatainak kezelése
-Webportál fejlesztés
-Online marketing, kampánymenedzsment, közösségi kommunikáció, brandépítés
-e-Learning megoldások

Microsoft Certified Partnerség 2002 óta

Temékeink

Esettanulmány

Ügyfelünk fő tevékenysége a speciális szaképítés, szennyvíztisztító telepek és biogáz üzemek tervezése és létesítése. Megrendelőnk a hazai piac meghatározó szereplője, többmilliárdos éves árbevétellel 50 fő körüli alkalmazotti létszámmal.
Ügyfelünknél a szállítói teljesítések igazolása és a kapcsoló számlajóváhagyási feladatok, valamint ezek adminisztrációja és archiválása, többszereplős modellben, havi többszázas dokumentumszámmal hagyományosan papíralapon történt.

Régóta esedékes volt a teljes vállalti tevékenységkör reorganizációja és digitális kiváltása, amihez a pandémia adta meg végül a kellő lökést a személyes érintkezések minimálisra szorítása érdekében.

Az átadott vállalati webalkalmazás feladata az ügyfelünkhöz beérkező számlák, teljesítésigazolások és a velük kapcsolatos adminisztrációs feladatok elektronikus kezelése, nyomon követése és nyilvántartása, illetve a papíralapú folyamatok kiváltására.

A rendszer, távoli elérést is biztosítva, támogatja a számlákhoz kapcsolódó jóváhagyási és továbbítási feladatokat, a számlák könyveléséhez szükséges dokumentumok összegyűjtését és tárolását (TIG, szállítólevél, szerződés, munkalap, stb), illetve a számlákhoz kapcsolódó adatok alapján számlakísérő dokumentumok előállítását.

A bevezetett alkalmazással ügyfelünk kisebb humán ráfordítással hatékonyabban, nagyobb átláthatóság mellett kezeli folyamatait. A tevékenység digitalizációjával a felelősségi körök kiosztása és a teljes dokumentáció is pontosabb, könnyebben kezelhető is jobban kereshető lényegesen kevesebb papír felhasználása mellett.

A webalkalmazás fejlesztése Microsoft .NET Core (C#) és MS SQL technológiák használatával valósult meg.