LIONKEY Korlátolt Felelősségű Társaság

LIONKEY Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Lionkey Kft. egy olyan kreatív vállalkozás, amely megvalósítja ügyfeleinek a számukra legjobban működő webáruházat a legszebb grafikai köntösbe bújtatva. Ezzel is támogatva ügyfeleink sikerességét és fejlődési lehetőségeit az eladhatóság és értékesítés területén. A jelszavunk LIONKEY: we are the key to make your brand roar.

Temékeink

Esettanulmány

A Best Camion Korlátolt Felelősségű Társaság kamionok számára végez karbantartást és javítást bicskei telephelyén. A cég 35 munkavállalót foglalkoztat és 2020-as forgalma meghaladta 1 milliárd Forintot. A vállalkozás DAF kamionok és Schmitz-Cargobull félpótkocsik javítására szakosodott, ezekkel a gyártó művekkel szerviz-szerződéssel rendelkezik.

A javításon túl alkatrész-kereskedelemmel, műszaki vizsgáztatással és after sales szolgáltatásokkal várja ügyfeleit.

A szerviz két műszakos munkarendben dolgozik: hétköznapokon reggel 6 órától este 22 óráig, valamint szombaton 6 órától 14 óráig tart nyitva.
A Best Camion Kft. többek között alkatrész-kereskedelemmel is foglalkozik és az ügyfeleit a bicskei telephelyéről látja el a szükséges elemekkel. Az alkatrészek megrendelése a partnereik részéről jelenleg telefonon vagy e-mailben történik.
A bevezetni kívánt webáruházzal az alkatrész-kereskedelem kapacitásait és eredményét szeretné a Best Camion Kft. növelni, továbbá az értékesítést hatékonyabbá tenni. Egy webáruház nem csak megkönnyítené a megrendelések lebonyolítását és egyben időbeni terhet venne le a munkavállalóink válláról, hanem reményeink szerint forgalomnövekedést is idézne elő. Nem utolsó sorban pedig a teljes termékportfóliónkat meg tudnánk átlátható formában jeleníteni, amely lehetőséget adna többek között olyan partnerek megszerzésére, akik eddig nem voltak az ügyfeleink.
A Lionkey által programozott és designolt webáruház minden tekintetben segítséget jelent és megoldást nyújt a BestCamion Kft.számára a teljeskörű alkatrész termékpaletta bemutatására. Az áruház lehetőséget biztosít több ezer alkatrész feltöltésére, kosárba tételére és megvásárlására. A webáruház teljes mértékben megfelel a modern kori webshop követelményrendszerének, azaz felhasználóbarát,jól átlátható, gyors fizetést tesz lehetővé és adatvédelmi szempontból is teljesen biztonságos.A BestCamion Kft. részére egy olyan egyedi és speciáis keresőrendszert hozunk létre, amely lehetővé teszi több ezer alkatrészcikk könnyű megtalálását a látogató számára.Célunk többek között az is, hogy a látogatók élményként tekintenek a Best Camion webáruházában a böngészésre.Egy tiszta, átlátható, letisztult webáruház kialakítására törekszünk, ahol a látogató könnyedén el tud navigálni.Figyelünk arra, hogy a vásárló minél kevesebb kattintással kosarába tudja helyezni a termékeket és megvásárolja azokat.Így is tudatosítva benne,hogy a BestCamion egy átlátható, kevés időt igénybe vevő, de teljesen professzionális szolgáltatást nyújt, ahova ő szívesen tér majd vissza.Egy webáruház nem csak megkönnyítené a megrendelések lebonyolítását és egyben időbeni terhet venne le a munkavállalóik válláról, hanem forgalomnövekedést is idézne elő.Terveink szerint a webshop bevezetése meglévő partnereknek is gördülékenyebbé tenné termékek megrendelésének menetét és ők is gyorsabban értesülnének a megrendelés státuszáról, a szállítás pozíciójáról, valamint újdonságokról.Nem utolsó sorban pedig a teljes termékportfóliójukat is megjelenítjük átlátható formában a shopban, amely lehetőséget adna többek között olyan partnerek megszerzésére, akik eddig nem voltak ügyfelek.A webshop létrejöttével online kereskedelmét kibővítheti Magyarország határain túlra is.Lehetőséget biztosítunk keresőoptimalizálásra, így nem csak Magyarország területén belül, de akár a Kárpát-medencében is szerezhetnek új ügyfeleket.