App Maintainers Korlátolt Felelősségű Társaság

App Maintainers Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Egyedi szoftvereket fejlesztünk és tartunk karban

Az általunk készített megoldások bármilyen eszközön használhatóak. Reszponzív webalkalmazásainkat akár mobil alkalmazásként is elérhetővé teheti.

Temékeink

Esettanulmány

Ügyfelünk több éves tapasztalattal rendelkezik mélyebb szintű közösségi tervezés terén. Főként közterületek újratervezésénél segítenek a bevonási stratégia kialakításában és megvalósításában. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy személyes találkozók, mediáció és kreatív eszközök segítségével párbeszédet hoznak létre a különböző érdekcsoportok között, és a folyamat végére egy olyan kompromisszumot állítanak elő, ami az érintett lakosok, a szakértők és a megrendelő számára is elfogadható. Ennek során végig együttműködnek a megrendelővel, a megrendelő által kiválasztott tervezőcsapattal. Önállóan tudják előállítani a népszerűsítést szolgáló kommunikációs tartalmakat, melyek természetesen helyet kapnak a Dialog online felületén is.
Olyan online közösségi tervezési platform létrehozása és karbantartása, mely láthatóvá és megvitathatóvá tesz köztereket érintő fejlesztési javaslatokat. Az elkészített informatikai rendszer segítségével az online közösségi tervezési felületen kapcsolatba léphetnek ügyfelünk partnerei (elsősorban önkormányzatok, tervezők, fejlesztők) a tervezett fejlesztés célcsoportjával. Adatlap és hírfolyam mellett egy olyan egyedi, térkép- és képalapú kérdőív rendszer kifejlesztése, ami a felhasználók által adott válaszok alapján automatikusan generál érték-, probléma- és vágytérképeket. Ezáltal a párbeszéd és a tervezés bizonyos projekteknél szinte teljesen átkerülhet az online térbe.
Az elkészített szoftvert Ruby on Rails keretrendszerben, felhőalapú szolgáltatásként, reszponzív (több képernyőméretre optimalizált formában), az ügyfél teljesen egyedi igényei alapján készítettük el, üzemeltük be és tartjuk karban folyamatosan. A fejlesztés több év alatt, több iterációban történt alkalmazkodva az ügyfél fejlesztői kapacitásszükségletéhez. Az elkészült termék azóta ügyfelünk több hasonló projektjére testreszabható volt, ezáltal új üzleti lehetőségeket teremtve számára.