Coral Plusz Kft.

Coral Plusz Kft.

Nógrád megye

Cégbemutató

Vállalkozásunk 2002-ben alakult.
Főbb tevékenységeink:
- Informatikai eszközök és irodaszerek forgalmazása, számítógépes hálózatok építése és üzemeltetése, rendszerfelügyelet,
karbantartás, informatikai eszközök javítása, szoftverek forgalmazása és egyedi szoftverek készítése.
- Ipari automatizálás: CNC vezérelt gépek javítása, PLC programozás, egyedi számítógépes vezérlések készítése

Esettanulmány

A Fort-Bau Zrt. 1999-es alakulásától kezdve bizonyítja, hogy a Megrendelők legnagyobb megelégedése mellett a fokozódó piaci versenyben folyamatos fejlődéssel képes versenyben maradni és piaci pozícióját erősíteni.
Célunk meglévő, illetve leendő Megrendelőink állandó és még szélesebb körű kiszolgálása.
Az építkezés kezdetétől a kivitelezés végéig szorosan együttműködünk Megrendelőinkkel, követve minden egyedi igényt, szükség szerint szakmai tanácsokkal is ellátjuk. Mindenben az elvárásoknak megfelelő technológiájú építési módot ajánljuk versenyképes áron és pontos teljesítési határidő mellett.
Az egyre növekvő Megrendelői igények teljes körű kielégítése érdekében folyamatos fejlesztéseket hajtunk végre, törekszünk kifogástalan minőségben átadni termékeinket, szolgáltatásainkat.
Munkaidő nyilvántartás számítógépes megvalósítása.
A munkaidő nyilvántartása RFID kártyák használatával történik. A program a dolgozók blokkolásai alapján nyilvántartja a munkaidőket, kezeli a kötelező szüneteket. Kezeli a dolgozók beosztását, a munkaidőkeret nyilvántartását, a jelenléti ívet. A kész adatokat átadja a bérszámfejtő programnak, így nagymértékben egyszerűsödik a havi órák nyilvántartása, ezzel a bérszámfejtés is. Az adminisztratív terhek jelentősen lecsökkennek.