BlueBAX Solutions Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

BlueBAX Solutions Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

SAP-központú tanácsadás, fejlesztés és bevezetés

Küldetésünk, hogy kiváló minőségű, személyre szabott IT megoldásokat nyújtsunk, amelyek értéket és folyamatos versenyelőnyt teremtenek Ügyfeleink számára. Vállalkozásunk szolgáltatásaival segíti a kis- és középvállalkozások, valamint a nagyvállalatok digitális átalakulását.

Főbb szolgáltatásaink:

- Üzleti és informatikai tanácsadás (BPR)
- Egyedi szoftverek fejlesztése
- SAP bevezetés
- SAP tanácsadás
- Minőségbiztosítás
- Vállalatirányítási rendszerek fejlesztése

Temékeink

Esettanulmány

Pécsi székhelyű 70 főt foglalkoztató vállalkozás célja, hogy bemutassák a háztartások és a vállalkozások számára a napelemes rendszerek környezetvédelmi és anyagi előnyeit, hozzásegítsék őket saját napenergia-hasznosító berendezéseikhez, amelyekkel maguknak termelhetik meg a szükséges elektromos áramot, lenullázva eddigi villanyszámlájukat.

A nagy növekedési potenciállal rendelkező vállalkozást az üzleti modellújítás jellemzi. Vezetői alapításkor elhatározták, hogy egy modern gondolkodású céget építenek, amely tudáson és a szorgalmon alapszik.

Forgalmazott termékeik esetén kompromisszum nélkül - a minőség és a megbízhatóság mellett - a gyártó vállalati kultúrája is a figyelmük középpontjában áll, szolgáltatóikat pedig nem az ár, hanem a legjobb minőség alapján választják ki,

Vállalati kultúrájuk része az előrelátó, a gazdasági környezet változásaihoz alkalmazkodó pénzügyi tervezés, a naprakész adatokon alapuló kontrolling.

Amint egy vállalkozás elér egy kritikus méretet, amikor a táblázatkezelő programokban és papírokon már nem menedzselhetőek a folyamatai, akkor előbb vagy utóbb megjelenik az igény egy vállalatirányítási rendszer iránt.

Egy olyan integrált rendszer bevezetése a cél, amely képes egyrészt korrekt és konzisztens módon tárolni az adatait, másrészt, amelyből ezek az adatok riportálhatóak, kinyerhetőek, azaz információvá alakíthatóak.

Ügyfelünk időben felismerte, hogy ahhoz, hogy a vezetők a napi operatív tevékenységek megoldása és kezelése helyett a stratégia formálására tudjanak nagyobb figyelmet fordítani, elengedhetetlen egy jól működő vállalatirányítási rendszer, amely átfogóan optimalizálja a vállalkozás folyamatait.

Ebben segít egy olyan korszerű – kifejezetten kis- és középvállalkozások számára fejlesztett –vállalatirányítási rendszer, mint az SAP Business One, amely információival, elemzéseivel támogatja a megalapozott döntéseket és ezáltal a vállalkozás fejlődését.

A kkv-k számára az alapvető üzleti folyamatok optimalizálása jelenti az egyik legfontosabb feladatot. Ez a lépés olyan üzleti szoftvert kíván, mint a Business One, amely hatékonyan használja ki a már meglévő informatikai infrastruktúrát. Így a kkv a számára legmegfelelőbb megoldást választhatja, hiszen ez a rendszer használható a vállalkozás helyszínén vagy felhőben is. Emellett további erőssége, hogy működik az SAP HANA és a Microsoft SQL szerver motorral is.

Az SAP B1 testre szabható, ahogyan a vállalkozás növekszik, az alkalmazás bővíthető, így mindig megfelel a fejlődő igényeknek. Rugalmas, moduláris felépítésű, mindemellett nagy teljesítménnyel rendelkezik, felhasználóbarát felületének köszönhetően pedig egyszerűen használható.

Tehát az SAP B1 komplex vállalatátirányítási szoftvert kifejezetten kkv-k számára ajánljuk, hiszen gyorsan bevezethető, egyszerűen működtethető és hatékonyan használja fel a meglévő informatikai infrastruktúrát.

Ügyfelünk számára bevezetett üzletviteli szoftver, az SAP Business One támogatja az értékesítést és ügyfélkezelést, a beszerzést és készletgazdálkodást és a pénzügymenedzsmentet.

A Business One bevezetésével az üzleti információk azonnal, gyorsan hozzáférhetővé válnak a vállalkozás minden területén, így átláthatóvá válnak a folyamatok, csökkennek a költségek, valamint a hibák is. Segítségével partnercégünk vezetői képesek részletesen áttekinteni az üzletmenetet, így gyorsan cselekedhetnek és valós idejű adatok alapján hozhatják meg döntéseiket, ami által növelhetik a vállalkozás nyereségét.

A Buness One - mint minden ERP rendszer - akkor tudja leginkább támogatni a tevékenységet, ha az ügyfeleink egyéni igényeinek megfelelően vezetjük be. Ehhez járulnak hozzá az általunk fejlesztett, az SAP Business One-nal integrálódó saját fejlesztésű termékeink, mint pl. a MES (gyártásirányító szoftver), a WMS (mobil raktárirányítási rendszer), a blueBAX ONE alkalmazás (NAV bejövő számla integráció) etc.

Partnerünk részéről felmerült az igény az SAP implementációval párhuzamosan, hogy a raktári folyamataik támogatására egy digitális, a jövőben is minden elvárást kiszolgáló alkalmazás kerüljön bevezetésre.

A blueBAX Solutions Kft. egyik meghatározó terméke a saját fejlesztésű raktárirányítási rendszer (WMS). A kiterjedt funkcionalitással rendelkező WMS minden, a raktárak működtetéséhez szükséges képességgel rendelkezik az áruátvételtől a kiszállításig. A raktári műveletek hatékony, gyors és pontos végrehajtását segíti.

Az egyedileg testre szabható WMS integráltan kapcsolódik ügyfelünk SAP Business One rendszeréhez, ezáltal a készletkönyvelés ott történik meg, ahol az üzleti információ keletkezik.

Az SAP Business One-t kkv-k igényeire tervezték, bármilyen területen is vállalkozik, számíthat a BlueBAX Solutions szakértő csapatára.