Anvert Kft

Anvert Kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az Anvert az összes internetes böngészővel és e-mail klienssel használható, email forgalom és hangulat elemző, teljesen automatikusan működő, felhő alapú szoftver. Folyamatosan, valós időben átfogó képet és statisztikai elemzéseket nyújtunk ügyfeleink részére külső és belső vállalati e-mailezésük főbb paramétereiről. A folyamatosan frissülő mutatók segítségével megkönnyítjük a vezetők számára a teljesítményértékelést és a kitűzött célok elérését.

Esettanulmány

Szegedi székhelyű autóalkatrész kereskedelemmel, webáruházon keresztül történő értékesítéssel foglalkozó vállalkozás, ahol jellemző az ügyfelekért, vevőkért folytatott kiélezett piaci verseny.
A napi email forgalom átláthatatlan volt, továbbá az általános email címekre beérkező levelek nem mindig kerültek teljes mértékben feldolgozásra, megválaszolásra, melyből adódóan ügyfél, illetve ügyletvesztés keletkezett.
Felhő alapú szoftverünk segítségével átláthatóvá, mérhetővé és ezáltal optimalizálhatóvá tettük a cég azon munkatársainak munkavégzését, amely munkatársak az ügyfelekkel emaileztek. Ennek köszönhetően megmutatta a rendszerünk, hogy azonos teljesítmény mellett eggyel kevesebb munkavállalóval is el tudják végezni az ügyfélszolgálati feladatokat, a munkavégzést átszervezve logisztikai területre pedig pont egy fő hiányzott, így az Anvertnek köszönhetően úgy tudtak cégen belül optimalizálni folyamatokat, hogy az a cégnek semmilyen extra költségébe nem került. Az optimalizálásnak köszönhetően megszűntek az elakadt emailek, ügyfél, illetve ügyletvesztések, a szállítás gördülékenyebb lett, így a cégnek tovább javult az árbevétele.

Részletek itt, további 2 cég is szerepel: https://anvert.com/hu/blog/esettanulmanyok-ugyfelektol