ENITLAB Korlátolt Felelősségű Társaság

ENITLAB Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Társaságunk kifejezetten jövőbemutató megoldásokat fejleszt Ügyfelei részére. Gyártó üzemek, vendéglátás, egészségügy területeken state of the art megoldásaink segítenek Önnek is modernizálnia folyamatait és megoldásait. Beltéri lokalizáció alapú megoldásunk 6 év fejlesztés eredménye, mely rugalmasságával, funkcionális lehetőségeivel kimagasló technikai színvonalat képvisel Magyaroszágon. Ipar 4.0 folyamat alapú megoldásaink integrálhatóságukkal tűnnek ki, minőségbiztosítás és munkafolyamat modernizálás területeken belül.
Mátyás-templom, Hotel Corinthia, GIGA 2003 Kft stb csak pár példa az elégedett Ügyfeleink listájáról.

Temékeink

Esettanulmány

Mátyás-templom Magyarország leglátogatottabb turista látványossága és leghíresebb temploma.
A templom a hagyományos egyházi funkciók mellett kiemelten foglalkozik a látogatók és turisták vendéglátásával, szórakoztatásával.
Múzeum, toronylátogatás, koncertek és ajándékbolt is a szolgáltatásai között találhatóak.


Budapest látképének szerves és meghatározó részeként mindig is fontos volt, hogy minden nemzetiségű látogatóiknak megfelelő minőségi szolgáltatások nyújtsanak.

A modern technika bevezetése mindig is közel állt az egyházhoz, ezért elérkezettnek látták az időt, hogy a szolgáltatásaikat modernizálják a legújabb technológiák bevezetésével.

Az ügyfél céljai a következőek voltak:
- Beltéri lokalizáció alapú modern tárlatvezető mobilalkalmazás bevezetése
- Új minőségi WiFi szolgáltatás a templom és múzeum területén
- Kártyás jegyértékesítés központi rendszeren keresztül
- QR kódos beléptetés
- Új látogató központú weboldal
- Webshop bevezetése
- Központi adminisztárciós weboldal kialakítása

Ezen komplex feladatokra egy IT szolgáltatót kerestek, akik valósan a legmodernebb szolgáltatásokat tudják számukra leszállítani.
Társaságunk minden igényre az elérhető legmodernebb megoldásokat fejlesztette le. A legtöbb esetben teljesen egyedi technológiák kiválasztásával sikerült meggyőzni Ügyfelünket, hogy a komplex rendszer kivitelezésére az EnITLab Kft és a gondosan kiválasztott partnerei a megoldás.

A mobil alkalmazás alapú tárlat- és idegenvezető megoldásunkhoz közel 100 beltéri jeladót telepítettünk, teljesen beillesztve a patinás környezetbe, illeszkedve a templomi lehetőségeihez. 4-5m pontosságú beltéri lokalizáció a legnagyobb ilyen jellegű telepítés közép- és Kelet-Európában.
A látogatók térképes tájékoztatása mellett, hasznos információkat, multimédia anyagokat, jegyértékesítést, játékokat, eseménynaptárt stb. funkciókat is megtalálnak a mobil alkalmazásban, így téve teljessé a tájékoztatás, szórakoztatás célokat.

A rendszer tovább előnye, hogy minden adatot biztonságosan (GDPR megfelelőséggel) tárolunk és elemzünk, melyekből statisztikák, riportok kérhetőek le és egyedi hőtérképes megoldásunkkal akár élőben láthatóak az egyes területeken a látogatók aktuális száma.
Ezen adatok új lehetőséget biztosítanak az üzemeltetés számára a kontrol növelésére vagy éppen a tájékoztatás minőségének javítására.

A teljesen egyedi fejlesztésünk sikeresen bevezetését a kiváló minőségi általunk megtervezett WiFi hálózat is támogatja, mely mögött kimagasló minőségi kontroller és tartalomszűrő is található a biztonságos és szabályozott használat érdekében.

A központosított jegyértékesítés, nyitvatartás és eseménynaptár információk összekötésbe kerültek a meglévő fizikai jegyértékesítő állomásokkal, pénzügyi rendszerekkel és az új weboldallal.
Ennek támogatásra kialakítottuk a Múzeum operációs rendszernek hívott egységes adminisztráció lehetőségét, mely egyedülálló a térségünkben.

Integrálhatóságunk, fejleszthetőségünk és a folyamatos kutatás adja erősségét megoldásainknak, az egyedi és jövőbemutató technológiák mély ismeretének köszönhetően.