FlexiTon Információtechnológiai Kft.

FlexiTon Információtechnológiai Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A FlexiTon Kft. szoftver termékeivel és szolgáltatásaival távközlési szolgáltatók, önkormányzatok, állami intézmények és térinformatikai vállalatok széles körét szolgálja ki hálózat-, és folyamatmenedzsment megoldásaival, nagypontosságú felszín-borítottsági adatbázisok, digitális domborzatmodellek, ortofotók, 3D épületmodellek szállításával.
Küldetésünk, hogy segítsük ügyfeleinket szoftver megoldásainkkal abban, hogy meglévő adataikat széles körben használni tudják, illetve, hogy olyan új digitális adatokkal lássuk el őket, amelyek segítséget nyújtanak munkájuk hatékony elvégzésében. 1990 óta a FlexiTon az egyik vezető téradat-szolgáltató vállalat a piacon.

Temékeink

Esettanulmány

Egy nemzetközi távközlési cégcsoport kelet-európai leányvállalata, amely mobil-, széles-sávú internet- és beszédcélú távközlési szolgáltatásokat nyújt a lakossági, a kormányzati és az üzleti szegmens számára.
Ügyfelünk 2008-ban kezdte el a CellTracker rendszert használni, elsősorban új bázisállomások kiépítésének „rollout” tevékenységéhez, valamint meglévő telephelyei menedzselésére.
A kifejlesztett folyamatok egyedileg kialakított interfészekkel kapcsolódnak a cég számviteli, és raktárkezelési moduljaihoz.

A vállalat különböző osztályain dolgozó alkalmazottak és a külsős alvállalkozók előre beállított jogosultságaik alapján férhetnek hozzá a CellTracker rendszerben feldolgozott és tárolt adatokhoz.

A bevezetés óta rendszertámogatási szolgáltatást nyújtunk a cégnek, amely üzemeltetési- és help-desk tevékenységet is magában foglal, valamint a felmerülő új üzleti-, és folyamatváltoztatási igényekre vonatkozóan kiegészítő, eseti szolgáltatásokat is biztosítunk.