Lexunit Group Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Lexunit Group Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Lexunit a legkorszerűbb szolgáltatást nyújtja az egyedi kihívásoknak megfelelő szoftverek és alkalmazások, a mesterséges intelligencia-megoldások, és a webfejlesztés területein.

Temékeink

Esettanulmány

Ügyfelünk, az egyik legnagyobb magyar jogi adatbázis-szolgáltató, multinacionális válllalat, Magyarországon 100 főt foglalkoztat.

Ügyfelünk szeretné a jogszabályváltozásokat nyomonkövető, saját fejlesztésű Legal Monitoring platformját bővíteni, és minél több, a változásokhoz kapcsolódó, releváns információt elérhetővé tenni ügyfelei számára. A platform képes nyomon követni a jogszabályok különböző időbeli módosításait és adatot szolgáltatni ezekről (jogszabály címe, hatálybalépés időpontja, stb.), azonban jelenlegi formájában nem ad teljes körű tájékoztatást arról, hogy azoknak milyen gyakorlati következményei lesznek, hogyan érinti például egy adójogszabály változása a mindennapokat.
Olyan megoldásra van tehát szükségük, amely a jogszabályok módosítására vonatkozó fenti adatok szolgáltatásán túl, egyrészt képes növelni mind az aktuális, mind a várható változások átláthatóságát és nyomonkövethetőségét. Másrészt olyan további ismertetőkkel, tudnivalókkal (például szakmai, magyarázó cikkekkel, segédanyagokkal) is támogatja ügyfeleiket, amelyek jelentős hozzáadott értéket képviselve nagy mértékben képesek fokozni ügyfeleik elégedettségét.

A platform többlépcsős fejlesztésének első állomásaként egy mesterséges intelligencia alapú “smart news-hunter” (intelligens hírkereső) alkalmazást fejlesztünk.
Ez a rendszer az alábbi lépések mentén teljesen automatizáltan gyűjti össze az online cikkeket, kinyeri azokból a szükséges adatokat, továbbá Mesterséges Intelligencia segítségével a cikkeket minőségi és a változásokhoz kötődő relevanciájuk szerint rangsorolja.

Végeredményként egy olyan szoftver jött létre amely képes a jogszabályváltozásokkal összefüggő releváns cikkeket automatizáltan felkeresni az interneten. Ezt követően a rendszer gépi tanulás segítségével eldönti, hogy a talált eredmény cikk-e vagy sem. Abban az esetben, ha a találat cikk, rangsorolja az adott cikket az alapján, hogy a tartalma mennyire releváns.
A fejlesztés nagyban megkönnyíti az ügyfelek számára a jogszabályváltozások áttekinthetőségét és hozzájárul a felhasználói élmény növeléséhez.