Kermann Műszaki Fejlesztő és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Kermann Műszaki Fejlesztő és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Célunk, hogy ügyfeleink számára olyan testreszabott szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsunk, melyekkel hozzájárulhatunk üzleti sikereikhez és fejlődésükhöz.

Az elmúlt években számos piacvezető gyártóval sikerült magas szintű partneri kapcsolatot kialakítanunk, melyeknek köszönhetően mindig a legmegfelelőbb termékeket illetve megoldásokat tudjuk javasolni ügyfeleink számára. Fő profilunk az informatikai infrastruktúrák kialakítása, fejlesztése és üzemetetése.

Temékeink

Esettanulmány

A Társaság 2005.decemberében alakult. Jelenlegi székhelyük budapesti, de tevékenységük bázisa a Szolnok közelében lévő Zagyvarékas, ahol fióktelepet működtetnek.
Társaság célja elsősorban a vasúti biztosítóberendezések kivitelezésében, felújításában, a biztonságtechnikát szolgáló szerkezetek karbantartásában, javításban való részvétel. Az elmúlt évek során elsősorban a nagyvasúti munkavégzés volt jellemző tevékenységük, amelyeket valamely nagyobb pályaépítő-, vagy biztosítóberendezési szereléseket ellátó cég alvállalkozójaként végeztek. Nagyságrendileg mintegy 250 db vasúti kitérő cseréjén, több, különféle jellegű állomási biztosítóberendezés átépítésén, mintegy 140-150 km vasútvonal önműködő térközbiztosító- és sorompó-, valamint állomási biztosítóberendezéseinek korszerűsítésében vettek részt.
Szakképzett munkaerő állományuk lehetővé tette, hogy társaságuk tevékenységét kibővíthesse épületgépészeti és közmű építési tevékenységgel is.
~ 30 főt foglalkoztat
A megnövekedett ügyfélkörből következő megrendelésnövekedést a meglévő raktárnyilvántartó rendszer nem tudta megfelelően kezelni. Az ügyfelek visszajelzései, illetve a saját erőből feltárt hibák szükségessé tették a cserét.


- A program segítségével csökken az emberi hibázás lehetősége. A munkavégzés teljeskörűen naplózásra kerül, automatikus dokumentáció, automatikus jelentés., mely több felhasználó által is elérhető.
- Időmegtakarítás: a raktárban fellelhető anyagok rövidebb idő alatt rendelkezésre állnak, így lépést tudunk tartani a többi munkafolyamattal, ez jelentős teljesítményjavulás, ami kihatással van a profitra is.
- A raktárkészlet átláthatósága, megszűnnek az esetleges dupla, vagy akár tripla berendelések, ezáltal rövid időn belül jelentős javulás várható a termékkezelésben.
- Költséghatékonyság, illetve gyorsabb megoldást biztosít a raktározás terén.