FrontEndART Szoftver Kft.

FrontEndART Szoftver Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A 2001-ben alakult FrontEndART Szoftver Kft. egy közel 70 fős szegedi székhelyű cég, amelyet a Szegedi Tudományegyetem Szoftverfejlesztési Tanszékének kutatói alapítottak. Célunk, hogy ügyfeleinket kimagasló szoftveres megoldásokkal segítsük. A széleskörű tapasztalattal rendelkező szakértő csapatunk elkötelezett a legkorszerűbb technológiai megoldások használata iránt. Proaktív megközelítésünk és precíz projektmenedzsmentünk révén folyamatosan biztosított a fejlesztési folyamatokat optimalizáltsága és a költségek minimalizálása. Szoros keretek között zajló minőségbiztosítási- és tesztelési folyamatainkkal biztosítjuk, hogy szoftvereink a magas minőség mellett a lehető legkisebb kockázattal bírjanak és könnyen bővíthetőek legyenek a jövőbeli változásokhoz igazodva. Rugalmasságunknak köszönhetően képesek vagyunk a legbonyolultabb kihívásokat is kezelni, és olyan megoldásokat kínálni, amelyek pontosan illeszkednek az ügyfelek céljaihoz és elvárásaihoz.

Temékeink

Esettanulmány

Csongrád-Csanád vármegyei cég, amely különleges anyagú és praktikus kialakítású hatékony takarítóeszközöket és tisztítószereket gyárt első sorban külföldi piacra nagy áruház láncoknak. A cég alkalmazottainak száma kb. 150 fő. A magas minőségű háztartási mosó- és tisztítószerek gyártójaként a termékei fejlesztésénél nagy hangsúlyt fektetnek a fenntarthatóságra és minőségbiztosításra.
A cég nettó árbevétele 2023-ban közel 7 Mrd Ft volt, amiből export árbevétel 6,7 Mrd Ft volt. A cég a különösen a COVID következtében indult nagyon dinamikus növekedésnek. A projekt lezárása óta már a korábbi tulajdonos eladta a céget külföldi szakmai befektetőknek.

Az cég egy családi vállalkozásként indult, amely elég gyorsan komoly növekedést ért el, mind létszámban, mind árbevételben. Már nem volt tartható a különböző feladatokra használt különböző sziget rendszerek működtetése. Volt egy kisvállalati ERP rendszer, amely már nem volt képes követni az adatok növekedését és a lassúság mellett egyéb hibákat is produkált. Voltak gyártás tervezést segítő sziget rendszerek és voltak excel táblák. Azonban az excel táblák és a rendszerek között sem volt semmilyen adatkapcsolat, azaz minden adatot többszörösen kellett rögzíteni. Ezenkívül voltak területek, ahol ha voltak excel táblák, de a területen belül sem volt semmilyen közös nyilvántartás. Különösen feszített ez a probléma a minőségbiztosítás és az értékesítés területén. A cél olyan integrált ügyviteli rendszer kifejlesztése volt, amely megoldja nagy mennyiségű adat gyors és pontos kezelését, valamint minden terület digitalizált, papírmentes működésre tér át az értékesítéstől, a beszerzésen, logisztikán keresztül a számlázásig. Ezenkívül cél volt a raktári készlet optimalizálása, a termelés minőségbiztosítása, erőforrások és gyártási feladatok optimális összerendelése és időbeli ütemezése. A rendszernek a külföldi tulajdonos és a külföldi ügyfelek miatt rugalmasan és többnyelven kellett minden kimenetet előállítani, akár ügyfelenként különböző formátumban.
A megoldás a KEIRA ERP AI+ integrált rendszer kifejlesztése és bevezetése volt. A megvalósítás központi eleme a termelés modul, amely képes a termelés tervezésére és a gyártás folyamatának követésére is. A termelés tervezési funkcionalitása a megrendelésekből keletkező gyártási egységeket automatikusan elhelyezi a termelés naptárba figyelembe véve a gyártandó termék receptúráját, a rendelkezésre álló gépeket, azok kapacitását, a termelői erőforrás rendelkezésre állását, valamint a vevői határidő igényeket. A gyártási folyamat modellezésének és a QR kódos készletkövetésnek, valamint a folyamatközi és végső ellenőrzést is támogató funkcióknak köszönhetően garantálható a költséghatékony gyártás mellett a végtermékek minőségi megfelelősége és a selejt minimalizálása.
A raktárkezelő modul a szokásos selejtezés, leltározás, készletértékelés funkciók mellett támogatja a polchelyes nyilvántartást. Továbbá nem csak a bevételezés, kiadás, raktárközi átadás folyamatokat képezi le, de a szavatossági idők és azon belül a FIFO elv alapján kínálja fel az alapanyagokat a gyártáshoz.
A beszerzési modul az árajánlatok kezelésétől a megrendeléseken át, a megrendelések megvalósulásáig követi a beszerzési folyamatot. Ezt támogatja az aktuális anyagigény kiszámításával, a fogyások, a minimum készlet és a tervezett gyártások alapanyag szükségletének követésével. A kosár funkció segítségével egyetlen kattintással generálhatóak le azok a szállítói megrendelések, amelyek a folyamatos gyártás biztosításához szükségesek.
Az értékesítési munkát segíti a CRM és az értékesítési modul, amely a megrendelések nyomkövetésén túl az értékesítői munkát is monitorozza.
Végül pedig a rendszer hozzájárul a logisztikai munka hatékony elvégzéséhez és támogatja a számlázás és kontrolling tevékenységeket is.
KEIRA ERP AI+ ezeket a funkciókat támogatja a mesterséges intelligencia megoldásokkal és megvalósítja a teljesen rugalmas kimenetek felhasználók általi létrehozását, szerkesztését is.