Bell Services Kft.

Bell Services Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Bell Services Kft. kisvállalati és nagyvállalati üzletviteli, informatikai és marketing tanácsadással, weboldalak és webshopok készítésével és online értékesítési tanácsadással foglalkozik. A Marketing tanácsadást a Lampone Digitális Marketing Ügynökség fantázianéven végzi, a weboldalunk a https://lampone.hu/online-marketing-tanacsadas , ahol megtalál több részletet is a tevékenységünkkel, hozzáadott értékünkkel kapcsolatban.

Temékeink

Esettanulmány

Chef Iparikonyhagepek Kft. nagykonyhai gépek kereskedelmével foglalkozik az online piacon webshopon keresztül. Szakmai háttérrel rendelkezik tulajdonosa séfként dolgozott hosszú éveken keresztül Amikor elkezdtünk együtt dolgozni a cég éves árbevétele hozzávetőlegesen 7 millió forint volt. Ezt a mai napra már több min megháromszoroztuk.
A probléma az volt, hogy a webshop csak egy volt a sok közül, nagy a verseny ezen a piacon is, és csak ritkán találták meg a webshopunkat. Ennek megfelelően csak néha esett be egy-egy megrendelés. A vállalkozás alig termelt nyereséget, már-már a bezárás gondolata is előkerült.
A webshop és a vállalakozás gondolkozásának digitális optimalizációjával és a digitális marketing eszközeivel egy éve alatt teljesen átalakítottuk a céget, ami elkezdett egyre ismertebbé válni. A piaci versenytársakat sok esetben megelőztük az online piacon és egyre több potenciális vevőt tudtunk elérni az online ismertségünk alapján. Jelenleg kimondhatjuk, hogy egy tényező lettünk a magyar piacon a nagykonyhai gépek értékesítésében. Vevői elégedettségünk is nagyon jó, sok visszatérő vevőnk van, de a legnagyobb potenciál továbbra is az új vevők megszerzésében van.