CyClick Korlátolt Felelősségű Társaság

CyClick Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A budapesti székhelyű Cyclick Kft. 2012-ben kezdte meg működését. Fejleszőinknek, rendszerüzemeltetőink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az informatika változatos területein. Megalakulásunk óta alapelvünk, hogy nem sablonokban gondolkozunk, mindig az ügyfél számára leginnovatívabb, egyben legjobb ár-érték arányú megoldást keressük. A folyamatos tanulás ezért elengedhetetlen, ezt elvárjuk kollégáinktól, de lehetőséget is biztosítunk nekik on-the-job tréningek formájában. Figyelemmel kísérjük és beépítjük szolgáltatásainkba a legújabb trendeket.

Esettanulmány

A iLogistic Kft. 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy teljes körű nyomtatványlogisztikai megoldást ajánljon Megbízóinak.

Tevékenységi körük kezdetben a nyomtatványlogisztikára összpontosult, melynek keretében bankok és biztosító társaságok váltak partnereikké.
A iLogistic rövid időn belül a magyarországi pénzintézetek elismert logisztikai partnerévé vált.

A kezdeti évek során bebizonyosodott ,hogy egyedi szoftvert kell fejlesztenünk az eredeti amerikai logisztikai szoftvert és az eljárástechnológia helyére, ezzel egy Magyarországon korábban alig elérhető, speciális szolgáltatási képességet hoztunk létre.
Nem létezett olyan elérhető logisztikai folyamatokat támogató szoftver megoldás mely képes lett volna az összes ismert webshop motort összekötni a számlázó ( szamlazz.hu, billingo ) és szállítmányozási rendszerrel ( GLS, FoxPost, MPL, Csomagküldő, stb. ).

A szoftver támogatja a szedési rendeket, és irányítja a csomagoló munkatársak mindennapjait. Volt hogy havi 43 000 csomag összekészítését és kiszállítását felügyelte a rendszer.
Az iLogistic Kft, területén második legnagyobbá vált a webshop logisztikai piacon. Idei évben bevételük meghaladta az 1 Mrd forintot, mely szoftverünk alkalmazása előtt 340M forint volt. Természetesen ez nem csak szoftverünknek köszönhető de elmondható,hogy a szoftvernek hála egyre több ügyfelük van és egyre több csomagot tudnak naponta kezelni.

Weboldal: