INFOshop Techline KFT (VKSped Techline Kft)

INFOshop Techline KFT (VKSped Techline Kft)

Békés megye

Cégbemutató

OfficeOne.hu irodatechnika, iPORT.hu online megjelenés

Temékeink

Esettanulmány

A Project Broker Company Kft. építőipari kivitelezéssel és lakberendezési tárgyak kereskedelmével illetve közvetítői szolgáltatással foglalkozik. Speciálisan tömör fa nyílászárók és bútorok az egyedi termékkínálata.
A cég szerette volna termékkínálatát webáruházon keresztül is elérhetővé tenni és a régimódi katalógusos-exceles értékesítést magasabb szintre emelni. Korábbi partneri kapcsolatunkból kiindulva Nagy Róbert ügyvezető bennünket kért fel a projekt megvalósítására és a webáruház későbbi üzemeltetésére.
A webáruházat saját bérelt tárhelyünkre telepítettük, egyéni domain nevet regisztráltunk és email címeket készítettünk. Wordpress+Woocommerce alapon, integrált modulokkal készítettük el a webáruházat, például egyedi blogrendszert állítottunk be és hírlevélküldő modullal is kiegészítettük az ügyfelek gyors és direkt elérése érdekében. Összekapcsoltuk több közösségi média fiókokkal (Facebook, Pinteres) és a Google több szolgáltatásával. Lehetővé tettük a Youtube csatornára projekt-videók feltöltését és onnan megosztást, Google hirdetések indítását és Facebook hirdetések kezelését.

Weboldal: