AGROORG Korlátolt Felelősségű Társaság

AGROORG Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk és jogelődei 1981-től szolgálják saját fejlesztésű szoftvereinkkel egyre növekvő partneri körünket, a mezőgazdasági vállalkozásokat.
A programjaink az AGROORG Integrált Információs Rendszer Részeként és önállóan is működőképesek. Együttes használatuk esetén átfogják a teljes belső AGRO-management/ügyviteli-számviteli rendszert (AGRO-finance/pénzügy-főkönyv-controlling,AGRO-human/bér-munkaügy,AGRO-store/ készletgazdálkodás, AGRO-tool/tárgyieszköz-nyilvántartás, AGRO-company/részvénykönyv), amit az AGRO-production/termelésirányítási programjaink (AGRO-plant/növénytermesztés-táblatörzskönyv-gazdálkodási napló, AGRO-land/földbérlet-földhasználat, AGRO-service/mezőgazdasági szolgáltatás, AGRO-dry/szárítási szolgáltatás, AGRO-mix/takarmánykeverés) egészítenek ki.
(Integrált = részekből összeállított, közös adatbázisokra épülő egységes rendszer, ahol egy adatot csak egyszer kell bevinni, és azt minden részrendszer felhasználja.)

Temékeink

Esettanulmány

Gyulai Agrár Zrt.
Békés megye egyik legnagyobb részvénytársasága és mezőgazdasági foglalkoztatója.Tevékenysége átfogja a szektorális tevékenységek legtöbbjét.
Jelentős szolgáltatási,bérmunka,és egyéb tevékenységeket végez.Tevékenységét szervezetten,kimagaslóan rendezetten, a mindenkori jogszabályi keretek között végzi.
Erőforrásai: terület,gépesítettség,szakmai ismeretek és szakemberek alkalmasak arra ,hogy kimagasló szakmai színvonalú munkájukat eredményesen végezhessék.
A fenti cég teljeskörű,integrált információs rendszerének kialakítása oly módon,hogy az a tevékenységet ne zavarja,hanem minden speciális területén
kiszolgálja.Egységesítse a cég szerteágazó információs rendszerét annak érdekében,hogy az eredményességi célokon kívül a többlet információk biztosítása ne növelje,hanem racionalizálja a szakember igényt.

Az alkalmazott megoldás a teljes AGROORG integrált információs rendszer( számvitel,ügyvitel,termelésírányítás) fokozatos bevezetése volt.Esetenként szükségessé vált egyes meglévő szoftver elemek továbbfejlesztésére,bővítésére.
Az elvárt és megvalósult előnyök: a bevezetett AGROORG integrált információs rendszer eredményes bevezetésének és működtetésének is köszönhető az egyes belső informatikai folyamatok egy rendszerbe rendeződtek,egységessé,redundancia mentessé váltak,az információk napra készsége ,tetszőleges bontásokban és időpontokban biztosított.

Weboldal: