Add-Man Korlátolt Felelősségű Társaság

Add-Man Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az Add-Man Kft az amerikai Taqtile Inc. kiterjesztett valóság szoftverfejlesztő cég Közép-kelet európai képviseletét látja el 2020 óta. Célunk, hogy a magyar ipart megismertessük a kiterjesztett valóság képzésben/felkészítésben, műszaki üzemeltetésben, távsegítség szolgáltatásban nyújtott előnyeivel. Habár a technológia futurisztikusnak tűnik hazánk döntéshozóinak körében, világszerte számos fegyveres szerv, gyártó cég, közműszolgáltató és telekommunikációs cég építette be napi üzletvitelébe és támogatja a napi munkavégzést.

Temékeink

Esettanulmány

A PBC Linear egy lineáris mozgástechnikai elemek, szerelvények tervezésével, gyártásával és tesztelésével foglalkozó cég az amerikai Illinois államban. Munkavállalóinak száma 150-200 fő.
Az öregedő szakállomány nyugdíjba vonulásával hatalmas tudásbéli űr keletkezik a munkavállalók sorában. Ugyanez az állomány felelős az újonnan belépők felkészítéséért, kiképzéséért. 10 éve még elegendő alkalmazott volt az állomány képzésének, átképzésének akadálytalan lebonyolítására. A képzés ily` módon, On-The-Job keretek között, 4-6 hétig tartott. A nyugdíjba vonulásokkal a szakoktató állomány létszáma megcsappant, a megmaradt szakembereket folyamatosan ki kell szakítani a kiszabott munkafolyamatukból, hogy segíteni tudjanak máshol. A képzés minőségére nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen nagyon könnyű selejtet csinálni egy 200 USD-s alkatrészből és egy hibás munkamódszertan, egy hibás beállítás miatt 50-60 selejtes darabot is gyárthatnak, mire realizálódik a hiba.
A Taqtile Manifest ipari kiterjesztett valóság szofvermegoldás implementálásával olyan lépésről lépésre vezető munkafolyamatokat, üzemeltetési- és beállítási instrukciókat készítenek, mellyel a legtapasztalatlanabb munkavállaló is hiba nélkül tudja elvégezni a rá bízott feladatot.
Először is egy munkavállaló elvégzi az adott feladatot, mely során videó-, képi és egyéb digitális tartalmakat készítenek, részletes magyarázatot írnak. A munkafolyamat lépéseit, média tartalmakat, dokumentációt böngészőn keresztül feltöltik, majd egy AR céleszközzel térben kihelyezik ezeket az instrukciókat az üzemeltetett, tanítani kívánt berendezés köré. Ezeket a tartalmakat bármely munkavállaló eléri AR-képes Android eszközzel, iPad-el vagy fejen hordott céleszközzel. Ugyanez a módszer az átképzést, szintentartó képzések hibamentes és gyors végrehajtását is támogatja. Bármikor kezdeményezhető távsegítség, mely során a távoli szakembernek nem szükséges távoli telephelyre, de még csak a gyártócsarnokba sem lemennie, hiszen a céleszköznek köszönhetően pontosan ugyanazt látja, mint a helyszínen lévő mérnök/technikus/munkavállaló, az Ő szemszögéből.
Előnyök: hibamentes munkavégzés, gyorsabb felkészítés, szakemberek rendelkezésre állásának növelőse, üzemeltetés és karbantartás esetén berendezés előéletének digitális nyomonkövetése, csoportvezetők munkájának támogatása a kiosztott munkafolyamatok rendszerszintű áttekintésével, meglévő back-end szoftverekkel összekapcsolható API-kon keresztül, IoT szenzorintegráció