GTSG Általános Szolgáltató és Fejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság

GTSG Általános Szolgáltató és Fejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk, a GTSG Kft. 2004-től foglalkozik gazdasági-műszaki ellátást támogató programrendszerek fejlesztésével és felhasználói (számítástechnikai és üzemeltetési) támogatásával. Éttermek, kávézók, szállodák és egyéb vendéglátóipari egységek igényeit is kielégítő programrendszereket is készítünk, felhasználva a korábbi évek tapasztalatait.

Filozófiánk:
Valljuk, hogy szoftver-hardver eszközeink értékesítése után partnereinkkel a kapcsolat nem szakad meg, számukra továbbra is támogatást nyújtunk. A elmúlt, több mint húsz esztendő alatt, s a jövőben még inkább, folyamatosan arra törekedtünk és törekszünk, hogy partnereink az általunk nyújtott szolgáltatásokkal elégedettek legyenek. Mindezen célkitűzések mellett fontos szempont számunkra ügyfeleink rugalmas, gyors és pontos kiszolgálása.

Esettanulmány

Vidéki Vendéglátó Egység.
Régóta jól működő, nagy forgalmú tranzit főút mellett üzemelő jó hírű étteremről van szó.
Vendégként többször is voltam az adott egységben és minden alkalommal sokan voltak és egyszerre legalább 5-8 fő személyzet dolgozott (a vendégek számára láthatóan).
Ez a partnereinkhez viszonyítva a nagyobbak közé sorolható.
Az adott Egység azzal kereste meg cégünket, hogy vendéglátói rendszert telepítsünk részükre.
Ehhez hardware és software eszközöket tartalmazó ajánlatot küldtünk részükre.
2 éttermi munkaállomás, adatbázis kezelő szerver gép, 2 irodai laptop, rendelésnyomtató miniprinterek (4db); és hálózatépítés volt az alapvető igény a Partner részéről. A meglévő régi rendszerük elavult és már bizonytalan stabilitású. Ezt szeretnék modernizálni egy új megbízható és garanciával rendelkező rendszerrel.
Modern , gyors, megbízható eszközök alkalmazásával.
Egy stabil Éttermi folyamatkövető és készletkezelő rendszer telepítésével a teljes üzleti folyamat keretek közé kerül.

1. Árukövetés,
A teljes készletmozgás a beszerzéstől a lefőzésig, vagy kiadásig követhető a rendszer által.
Ezáltal elkerülhető a felesleges árurendelés, amivel a nagyobb nyereség realizálható. Kevesebb humánerőforrást kell biztosítani a készlet beszerzésre/követésre/leltározásra. Csökken az illetéktelen készletfelhasználás lehetősége.

2. Vendég kiszolgálási sebesség, pontos információ-áramlás:
A Vevői megrendelések azonnal a megfelelő termelési egységben (Konyha, Bár, Pizza, stb) kerül kinyomtatásra, amivel rengeteg idő, humán erőforrás és félreértés spórolható meg.
Az adott területen dolgozó termelő munkaerő pontos információt kap a megrendelés tételeiről, asztalszámáról , időpontjáról, és egyedi igényeiről is Kevesebb a félreértés.

3. Vevői fogyasztási összesítő:
A Vendég a teljes fogyasztásáról (akár a fogyasztása közben is) pontos tájékoztatást kap az általa rendelt termékek/szolgáltatások teljes listájáról, azok egységáráról és a fogyasztás teljes költségéről is

4. Dolgozók elszámoltatása.
Adott időszakban dolgozók Gyors, pontos, megkérdőjelezhetetlen elszámoltatását teszi lehetővé a rendszer. Így a visszaélések és viták elkerülhetőek. Az elszámolások egyértelműek lesznek.

5. Megbízható, gyors Hardware Eszközpark
A kiajánlott eszközpark célhardwarei stabilan, megbízhatóan szolgálja ki a munkafolyamatokat.

Weboldal: