COL DIRECTINFO Internet Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

COL DIRECTINFO Internet Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A COL Directinfo webes fejlesztések terén 25 éves szakmai múlttal rendelkező cég. Fő profilja webáruházak és vállalati honlapok fejlesztése és üzemeltetése. Ezen belül egyedülálló a vállalatirányítási rendszerekkel szinkronizáló nagykereskedelmi (B2B) funkciókat ellátó webáruház rendszere. A termék és szolgáltatáscsomag az alábbi szempontok alapján került kialakításra:
- professzionális, moduláris felépítésű rendszer, amely alkalmas egyedi igények kiszolgálására is gyors és költséghatékony fejlesztéssel
- teljeskörű garancia
- többszintű terméktámogatás és folyamatos rendszerfrissítés az ügyfél igények és az iparági trendek alapján
Ezek az igények komplex, zárt forráskódú rendszerrel elégíthetők ki, ezért a COL Directinfo a WSG zárt forráskódú rendszerére építi honlapjait és webáruházait.

Esettanulmány

A Tegee Hungaria Kft. a Tegee Group tagja, mely 1971 óta aktív, mint az egyik vezető szállító a tisztítás, ápolás, karbantartás, disztribúció területén. A vállalatcsoport tagjai Magyarországon, Ausztriában, Csehországban, Romániában, valamint exportpartnereivel lefedik Európa keleti és délkeleti régióját.
Az osztrák Tegee Clean & Care magyarországi leányvállalata egyedi webes megoldásokra keresett beszállító partnert Ausztriában megszokott, európai szintű minőségi követeleményekkel. A feladat olyan zárt, nagykereskedelmi rendszer létrehozása volt, amely maximális adatbiztonság mellett, kétirányú vállalatirányítási szinkronnal szolgálja ki egyszerre a vevőkört, az értékesítési és logisztikai rendszert valamint a számlázást.
A tárgyalások során a COL Directinfo nyerte el a lehetőséget a rendszer kifejlesztésére. A feladatot határidőn belül, sikeresen teljesítette így a rendszer üzemeltetésére is a céget kérték fel. Az üzemeltetés kapcsán az általánosan elvárható szolgáltatásokon túl nagy hangsúlyt kapott a kiugró, nagy terhelések zökkenőmentes ellátása, a vevőkör gyors és hibamentes kiszolgálásának biztosítása, valamint a mindenkori webes szabványok és GDPR szabályok naprakészen tartása. A projekt sikeresen, mind a Megbízó, mind Ügyfelei megelégedettségére működik folyamatosan, immár hetedik éve.