BrünoMetal Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság

BrünoMetal Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

- Informatikai rendszerek tervezése, azok kivitelezése: hardver, perifériák és irodai eszközök telepítése.
- Rendszer támogatás szerződés vagy eseti megbízás sok alapján, rendszergazdai feladatok ellátása.
- Cégre szabott egyedi és rugalmas vállalatirányítási és ügyviteli szoftverek készítése, azoknak az esetlegesen meglévő dobozos termékekkel történő integrálása.
- Az egészségügy területén használatos, innovatív képalkotó diagnosztikai eljárások (PACS) lehetőségeinek felmérése, a hozzá szükséges hardver környezet tervezése és telepítése, a PACS rendszer installálása.

Temékeink

Esettanulmány

A dunántúli mélyépítés meghatározó szereplője több, mint30 éve. Tevékenység: közmű-és csatornaépítés, városfejlesztés, környezet-és vízvédelem. Foglalkoztatottak száma: 154 fő. Árbevétel: 22,7 milliárd Forint.
Nem volt egy olyan belső felület, ahol a híreket, történéseket megoszthatják a dolgozókkal a vezetők, így a kommunikáció az alkalmazottak felé korlátolt volt. Nem létezett egy egységes irattár, dokumentumkezelő, ahonnan jogosultságokhoz kötve elérhetők a feltöltött fájlok. A projekt előkészítés csapat rengeteg excellel dolgozott, amiből manuálisan kellett riportokat csinálniuk. A munkavédelmisek számára nem volt egy olyan egységes felület, amit tölteni tudtak volna, különböző excel és world dokumentumokat használtak az ellenőrzések során.
Létrehoztunk egy facebook szerű hírfolyamot, ahova ha új hír kerül fel, minden dolgozó értesül róla és elolvashatja a történéseket, megnézheti a hozzá tartozó képeket. Fejlesztésre került egy egységes dokumentumtár, ahol az összes dokumentumot tárolják, pontosan besorolva és jogosultsághoz kötve. Mind a projekt előkészítésnek és a munkavédelmis kollégáknak megszűntettük az excel és world fájlok használatát, létrehoztunk egy egységes felületet, amit kitöltve automatikusan generálódnak riportok a vezetők számára.