BDO Magyarország Solutions Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

BDO Magyarország Solutions Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye

Cégbemutató

A BDO Magyarország Solutions Tanácsadó Kft. a BDO International Limited garancia alapú társaság tagja. Vállalatunk ERP rendszerek bevezetésével, tanácsadásával és supportjával is foglalkozik. Fő profilunk a Microsoft termékei, beleértve a Microsoft Dyanmics NAV (korábbi nevén Navision), Power BI, Power Platform és Office termékek. Mindemellett ügyfeleink hatékonyságnövelésének támogatására egyedi, üzleti IT megoldásokat is nyújtunk. Erős pénzügyi tudásunkat kihasználva törekszünk arra, hogy minél érthetőbb reporting módszereket dolgozzunk ki, hogy a vezetők minél gyorsabban, minél jobb döntéseket hozhassanak.

Temékeink

Esettanulmány

Budapesti székhelyű, 15 fős vállalat, alapvetően szolgáltató és kereskedő cég, akik projektalapon működnek elsősorban. Dinamikusan fejlődő cég, viszonylag fix ügyfélállománnyal.
Nagyon fontos szempont volt a vállalat számára, hogy projektközpontú a működése. Előfeltételként megállapodtunk abban, hogy törekszünk az egyedi fejlesztések minimalizálásra, amely abszolút támogatott látásmód, hiszen a program alapfunkcionalitása is rengeteg üzleti folyamatot lefedhet. Fontos szempont volt az integráltság, hiszen nem csak az üzleti folyamatokat szerették volna lekövetni a rendszerben, hanem szükséges volt, hogy azok pénzügyi vonatkozásairól is valós idejű adatok álljanak rendelkezésre.
Megoldásként a Business Central vállalatirányítási rendszert választottuk. A következő modulok kerültek bevezetésre: beszerzés, értékesítés, erőforrásmenedzsment, projektmenedzsment, pénzügyi modulok. A rendszer paraméterezési lehetőségeinek hála nagyon jól sikerült lefedni a standard folyamatokat fejlesztések nélkül. Minimális egyedi fejlesztést kellett készíteni, hogy minél hatékonyabban tudjanak a felhasználók dolgozni és csökkenteni tudjuk a hibázási lehetőségeket is. A magyar lokalizációs csomag biztosította a törvényi megfelelőséget és széles funkcionalitásának hála rengeteg riportálási lehetőséget is tartalmaz, ami megkönnyíti az ellenőzéseket. Az erőforrásmenedzsment modul integrált a porjektmodulban, így egyszerűen nyomonkövethető, hogy adot projekten hány kolléga mennyi időt dolgozott, ezzel is megkönnyítve a számlázási folyamatot. A jövőben, a rendszer könnyű integrálhatóságának hála power BI reportok is bevezetésre fognak kerülni, ezzel is egyszerűbbé téve a vezetői döntéshozatalt.