HERCZEG LEVENTE EV

HERCZEG LEVENTE EV

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

2017-ben lettem egyéni vállalkozó. Jégkorong játékvezető vagyok, 10 szezonon keresztül játékosként vettem részt a sportban, ez után játékvezetői pálya felé fordultam, ahol a 8. szezonomat kezdtem meg az éven. Mindezek mellett Grafikus és arculat tervezéssel valamint Java programozással foglalkozom.

Temékeink

Esettanulmány

Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal, mérlegképes könyvelői és közbeszerzési referens képesítéssel rendelkező hölgy. 2008 óta foglalkozik pályázatokkal, kiemelt szakterülete a gazdaságfejlesztési projektek tervezése és megvalósítása.

A vállalkozás célja elsősorban az Európai Uniós források szabályos lehívása a mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint mezőgazdasági termelők, nonprofit szervezetek számára. Az Európai Unió 2021-2027 közötti fejlesztési időszak forrásainak jelentős hányada szolgálja a gazdaságfejlesztési célok elérését, mely hatékony eszköz lehet a vállalkozások fejlődését tekintve
Nem megfelelő számú és specifikációjú informatikai eszközök jelenléte, valamint nem állt rendelkezésre a vállalkozás számára weboldal, amely a szolgáltatás ismertetésében lett volna segítségére az érdeklődők számára.
Szükséges informatikai eszközök beszerzése, valamint a weboldal lefejlesztése és az arculati terv megalkotása.

Az ügyfelek számára megfelelő mennyiségű és könnyen elérhető információ online közzé tétele.