AXTEK Line Korlátolt Felelősségű Társaság

AXTEK Line Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

EGYEDI igények - AXTEK megoldások Cégünk szlogenjénrk szellemiségében, azon dolgozunk, hogy az ipari területen létfontosságú szaktudást, a feladatok által támasztott igényeken keresztül, megoldássá formáljuk. Hiszünk benne, hogy ma már az tesz sikeressé egy partneri kapcsolatot, ha az elvárt szinten felüli gondoskodással járunk el egy-egy kérdés kapcsán.
10 éve formálódik az a fajta szemlélet, ami mára már ismertté és elismertté tette cégünket az ipari pc-k világában.
Szakterületünk az ipari intelligens eszközök (pc-k, M2M kommunikáció, mobilis eszközök) forgalmazása, márkaképviselet szinten a világ majd minden tájáról. Fő erősségünk az egyedi konfigurációkat igénylő projektek támogatása, rövid határidővel.
Márkaképviseletként szerviz hátteret és szaktudást biztosítunk, mely a siker kulcsa lehet egy-egy projekt lezárásában.

Esettanulmány

Ügyfelünk alapos szakértelmet és termékismeretet igénylő, kommunikációs területen tevékenykedik. 7 fős csapat gondoskodik a megrendelők igényein, folyamatos rendelkezésre állásal, hiszen a kommunikációs szolgáltatás leállása komoly kiesést jeletn a megrendelőknek.
Sok más hazai céghez hasonlóan a kulcsemberek szaktudása a legnagyobb érték a mindennapos működésben, az ügyfelek igényeinek kiszolgálásában.
A meglévő szaktudás jelemzően 3 kulcsembernél összpontosul, ami megkövetelei a jelenlétet és szoros szakmai irányítást a junior kollégák munkájával kapcsolatban. Ahogy a cég a működését kiterjesztette és szerzett egyre több ügyfelet, a kulcsemberek kapacitása már nem volt minden esetben elégséges, így megoldást kellett találni a tudás átadására vagy a mindennapos kihívások kezelésére, akár távsegítséggel is. A legkézenfekvőbb megoldásnak a telefonos kapcsoalt kínálkozott, azonban a magasban végzett munka biztonsági előírásai ezt nem mindig tették lehetővé.
Megoldandó kérdés lett a távolból adható segítség, vizuális és audió kapcsolat támogatásával, a biztonsági feltételek teljesülése mellett.
Az általunk kínált megoldás a Realwear fejtablet volt, ami hangvezérlés segítségével tesz lehetővé a használó számára biztonságos munkavégzést. A kialakításnak köszönhetően folyamatos videó hívás bonyolítható úgy, hogy a szaktudással rendelkező személy a világ bármely pontjáról instruálhatja a technikust. Az eszköz segítségével megoldhatóvá vált a kulcsemberek tehermentesítése, csak a ténylegesen döntő pillanatokban kell a munkába bekapcsolódni. Az elmúlt egy évben sikerült a termelékenységet 30%-al növelni, a kulcsemberek ezáltal más feladatokban tudnak tevékenyen részt venni.