KTS Online Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

KTS Online Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

2008 óta foglalkozunk weboldalak készítésével, üzemeltetésével, és online marketing menedzsmenttel. A weboldalak tervezésénél ügyelünk a használhatóságra. MOTTÓNK: “On-line megoldások egy kézből.”

Mit is jelent ez?
Teljeskörű on-line megoldásokat nyújtunk elsősorban Győr és környéki vállalkozások számára. A vállalkozása
online feladatia kapcsán mindent megoldunk, kézben tartunk. Legyen az domain , tárhely szolgáltatás, levelezés, webfejlesztés, vagy online markeing feladat.

Kérjen ingyenes konzultációt most!

Kiknek szolgáltatunk?
Jelenleg elsősorban egyéni vállalkozók, kis-, és közepes ( KKV ) vállalkozások tartoznak ügyfeleink közé, amivel mi is tökéletesen elégedettek vagyunk!

Jelen kell lenni… Hol is?
Az on-line térben! Az interneten. Minden felhasználó mobiltelefonján, és a közösségi médiában. Cége on-line jelenléte ma már elengedhetetlen! Szoktuk mondani: JELEN KELL LENNI!
Előrébb, mint a konkurencia…

Temékeink

Esettanulmány

Építőipari vállalkozás keresett meg minket azzal az igénnyel, hogy egy egyedi, minden eszközön elérhető projekt és dokumentum kezelő rendszerre van szükség az építőipari projektjeihez. A fejlesztett termékünk a projektekhez megrendelt termékek, megrendelések engedélyeztetését, számlák, és megérkezett termékek kövtését, illetve azokból kalkulált statisztaikai adatok áttekintését segítette.
A cég milliárdos forgalmú, több építésvezetőt, és projektvezetőt megába foglaló vállalkozás, ami a rendszer használatával átláthatóbbá, és kalkulálhatóbbá tette a projekre rendelt, és beépítésre kerülő alapanyagokat. Ha az építés helysznére nem érkezett meg a teljes mennyiség, az is lekövethető a rendszerrel. Fontos, hog a program alkalmas a vezeti jelentések készítésére.is.
A probléma az volt, hogy az ügyfél több építési projektre több terméket rendelt, ami átláthatatlan volt, és kezelhetetlen, hogy mely termékeből, pontosan ilyen árat kaptak, mennyit rendeltek, mikor, hova érkezett meg az árú, és hogy hova került beépítésre. Ezek korábban követhetelen volt, de a rendszer fázisainak rögzítésével a feladat lekövetjető, a termék esetleg lopása, eltuntetése nagyon hatékonysággal térképezhető fel. Továbbá nagy előny, hogy éves tekintetben összegyűjthető, hogy melyik alapanyagból akár projektenként is, mennyi fogyott, így a kövekező évre készülve hasonló projektek esetén nagyobb volumenű megrendelésekre könnyebbne harcoltak ki árajánlatot.
Probléma volt, hogy a kollégák össze-vissza rendeltek mindenhonnan, amit szerettek volna felühgyelni.
Webalapú fejlesztéssel egy olyan termék (Központi Megrendelés Követő Rendszer) került fejlesztésre, ami segíti az ügyfél egyedi igényű támogatását. Minden projekt esetében pontosan látható a megrendelt termék ára, listája, érkeztetett daabszáma. A rendszer automatikusan küld ki megrendelséeket elfogadott árajánlatokra, amibe minden adat a rendszerből bele van téve automatikusan. Ki rendelt, hova kell szllítani, kinek mi az elérhetősége, stb.

A rendszerben fixálni lehet admni felületről, hogy megrendeléseket meg cégektől lehet indítani, Alkalmas munkafolyamat, és dokumentumok kezelsére is, illetve összesítő statisztikákkal döntéstámogatás céllal is használható információk is nyerhetők ki belőle.

Egyedi programra van szüksége, ami tabletről, mobilról, és számítógépről is elérhető? Keressen minket bizalommal. Weboldalunk: kts.hu

Weboldal: