COMBIT Számítástechnikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság

COMBIT Számítástechnikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A COMBIT Számítástechnikai Zrt. innovatív, magyar tulajdonban álló középvállalkozás. 1985-ös megalakulása óta alapvető célunk egyedi, a legújabb technológiáit alkalmazó szoftverek és műszaki berendezések fejlesztése.
Cégünk fő stratégiai célja: minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal elérni a vevők teljes megelégedését, és bővíteni ügyfeleink körét az eddigi partnereink megtartása mellett. 2009-ben a növekvő üzleti igények kiszolgálására megnyitottuk veszprémi telephelyünket, ahol első körben mobilalkalmazás fejlesztői csapatunk egyik része tevékenykedik.

Esettanulmány

A fejér megyei vállalkozás 2001-ben jött létre, az alternatív elektromos energiaszolgáltatás piacán a magyar piac meghatározó, független gyártó-fejlesztő, műszaki csapataként szolgálja ki ügyfeleit. Az alkalmazottak meghatározó hányada a műszaki fejlesztési-gyártási-karbantartási területen dolgozik, tulajdonosai magyar magánszemélyek. Fő tevékenysége a hagyományos elektromos energiaszolgáltatás problémái esetén villamos energiát szolgáltatni képes aggregátorok gyártása, telepítése, (táv)felügyelete, karbantartása, szervízelése.
A vállakozás menedzsmentje gondosan ügyel piaci helyzetének megtartására, jövőképe a tervszerű, stabil növekedés. A cég jövőben is ennek jegyében tevékenykedik, nem feledve, hogy a növekedés nem csak mennyiségi, hanem folyamatos minőségi javulást is jelent. Meggyőződésük, hogy a piaci verseny kihívásainak csak egy ügyfélorientált, eredményes cég felelhet meg.
A korszerű üzletvitel, a saját és megrendelői tulajdon biztonsága, a mindenkori szállítmány illetve mobil aggregátorok pozícijának meghatározása, ismerete kulcsofntosságú a naprakész információk érdekében.

A Combit árukövető eszköz és alkalmazás naprakész információkat szolgáltat az aruk, termékek helyzetéről.
Az innovatív NBIoT kommunikáción alapuló, alacsony energiafogyasztású eszköz akár éveken keresztül biztosítja elemes táplálással a használt konténer, állvány vagy más szállító eszköz követését. A beépített GPS modullal a pozíció és a bejárt útvonal azonnali és visszakövethető.
Az alkalmazás segítségével térképen követheti az összes rakományának pillanatnyi helyzetét az aktuálisan beérkezett koordinátaadatok alapján. A kiválasztott eszköz részletes adatai, korábbi pozíciói, a bejárt útvonal utólag is megjeleníthető, így bármilyen vitás esetben lehetséges a tényleges helyezt visszakövetése.