Infoartnet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Infoartnet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Pest megye, Vas megye, Veszprém megye

Cégbemutató

Mi hiszünk abban,

hogy olyan termékeket alkotunk és fejlesztünk, amik hiányt pótolnak és azok, akik a termékeinket használják nem a marketing szöveg csábított el, hanem a lehetőséget látták a termékünkben. Partnereinkre hosszútávon számítunk és tudjuk, hogy ők is ebben érdekeltek, ezért a fejlődés elvárássá vált.
Ma önkormányzatok, felsőoktatási intézmények, kkv-k, sőt nagyvállalatok tanácsadó és fejlesztő partnereként, speciális, átfogó informatikai és marketingszolgáltatásokat végzünk.

MOB, Számalk Zrt., Széchenyi István Egyetem - GYŐR, LEIER, ALTmob Kft., Győr-Megyei Jogú Város Önkormányzata, Rábalux Kft., Piktor Kft., Pallasz Athéné Egyetem, IBM, Sager Pharma kft., Meglepkek.hu,, Print-Pix, Mod Kft., csak pár a már velünk dolgozó cégekkel, akikre nagyon büszkék vagyunk.

A saját rendszerét mindenki dicséri, mi azt szeretjük ha azok dicsérik akik használják nap mint nap.

Folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy a rendszer maga bizonyítson, vagy más mondjon véleményt róla. Ez volt az egyik indok a SEOsiker (http://seosiker.hu) weboldal elemző rendszer fejlesztésére is, hogy objektív szempontok alapján tudjuk összemérni magunkat a versenytársakkal. Portálrendszerünket az IBM is minősítette, illetve az a majd 100.000 felhasználó aki nap mint nap használja rendszerünket.
Mi az ő véleményüket tartjuk értéknek és ezek mentén fejlesztjük minden nap rendszereinket.
WEB - MÉDIA - MARKETING

Esettanulmány

Magyarország legnagyobb építőipari építőanyag gyártója és fejlesztője, győri székhellyel. Vezető építőanyag gyártó, ingatlanfejlesztő és kereskedő cég. Széleskörűen szolgálja ki az igényeket és eredményesen építette ki a kereskedői hálózatát és folyamatos fejlődését mi sem bizonyítja jobban.
Mielőtt rendszerünket elkezdték használni szétaprózódott, szigetszerű weboldalak szolgálták ki az információra éhes látogatókat. A több beszállító más-más rendszerei nem voltak összekötve, nem adtak egymásnak adatokat, nem voltak felkészítve a mai kor kihívásaira, hiszen mobiltelefonos verzióval sem rendelkeztek. A nyelvi leképezések szintén különálló oldalak szolgálták ki a különböző országokban. A legnagyobb problémát mégis a különálló rendszerek informatikai javítása, egyre nagyobb költségű fenntartása jelentette, hiszen mindet külön kellett frissíteni, külön kellett kezelni.

Általunk szállított megoldás egy rendszerben kezel több weboldalt, több nyelven azonos kezelőfelületen. Támogatja az új technológiákat, megfelelően kiszolgálja a mobil igényeket. Jelentősen meggyorsult az adminisztráció és manapság több mint 10 oldal van a rendszerbe beintegrálva rengeteg alrendszerrel webshoppal, kalkulátorokkal, interaktív funkciókkal kiegészítve. Keresőoptimalizálási szempontból szintén óriási lépést sikerült elérni, hiszen a látogatók száma és az onnan elért érdeklődők száma megtöbbszöröződött. Informatikai karbantartása, Fenntartása sokkal kevesebb erőforrást igényel mind humán mind költség vonzata alapján, viszont eredményessége vitathatatlan. Új oldal létrehozás minimális időbefektetést igényel, ha megadott sablonok alapján elég egy oldalt létrehozni.