KAARNIGON HOLDING Zártkörűen Működő Részvénytársaság

KAARNIGON HOLDING Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Kaarnigon Holding Zrt. 2012-ben alapított, budapesti székhelyű, országos lefedettséggel működő vállalkozás. Saját fejlesztésű ERP rendszerünk a CLOUD9, mely hatékony és testreszabható megoldásokat nyújt az ügyfélmenedzsment és a vállalatirányítás terén. Célunk az ügyfeleink digitális átalakulásának előmozdítása és hatékonyságuk növelése az innováció és a technológia erejével. Cégünk az elmúlt 10 évben számos vállalati digitalizációs projektet menedzselt végig. Vállalkozásunk megvalósított projektjei során széleskörben szerzett tapasztalatot több iparági szegmens működési jellemzőiből. Ezen tapasztalatok alapján a legújabb technológiai trendekre építve hoztuk létre a CLUOD9 ERP-t, amelyet az elmúlt években több partnerünknél is sikeresen vezettünk be. 2022-ben döntöttünk a szoftverpiaci megjelenésünk mellett. Csapatunk magában foglalja a szoftverfejlesztőket, adatbázis-szakértőket és üzleti szakembereket, akik szenvedéllyel és elkötelezettséggel dolgoznak a megoldásaink fejlesztésén.

Temékeink

Esettanulmány

A GKF Development Kft. egy pályázatírással, projektmenedzsmenttel és tanácsadással foglalkozó kisvállalkozás, amely az ügyfél számára kiemelt jelentőséggel bíró ágazatban működik. A vállalat közepes méretű, és tevékenysége során stabil ügyfélkört és projektportfóliót kezel. A GKF Development Kft. versenyképes környezetben működik, ahol a hatékonyság és a minőség kiemelt fontossággal bír. A vállalat erőforrásai korlátozottak voltak, és az ügyfél olyan megoldást kerestetett, amely lehetővé tenné a folyamatok optimalizálását, a projektmenedzsment hatékonyabb kezelését és a munkafolyamatok egyszerűsítését.
A GKF Development Kft. szembesült azzal a kihívással, hogy a folyamatokat, az adminisztrációt és a projektmenedzsmentet hatékonyabban kellene kezelniük. A vállalat jelenlegi rendszerei és manuális folyamatai nem nyújtottak elegendő támogatást a növekvő projektterhelés és az ügyféligények kezeléséhez. Az információk és az adatok széttöredezettek voltak, ami nehezítette a hatékony kommunikációt és a projektek nyomon követését. A GKF Development Kft. felismerte, hogy integrált és átfogó üzleti megoldásra van szükségük, amely optimalizálná a folyamatokat, javítaná a kommunikációt és segítene az erőforrások hatékonyabb kihasználásában
A Kaarnigon Holding zrt ajánlotta fel a CLOUD9 ERP szoftvert a GKF Development Kft-nek, amely integrált megoldást nyújtott a vállalat számára. A bevezetett szoftver számos modult tartalmazott, többek között az iratkezelést, HR-t, Workflow-ot, Tudásmenedzsmentet, táv- és csoportmunkát, Logisztikát és szolgáltatás menedzsmentet. Az új rendszer lehetővé tette a folyamatok egységes kezelését, az információk és adatok központi tárolását, valamint a hatékonyabb kommunikációt és együttműködést a csapatok között.
A CLOUD9 ERP bevezetése után a GKF Development Kft. számos üzleti előnyt ért el. Az iratkezelés modul segítségével az iratok könnyen elérhetővé váltak, csökkentve a keresési időt és növelve az adminisztráció hatékonyságát. Az HR modul lehetővé tette az erőforrások hatékony kezelését, a munkaerő tervezést és a teljesítményértékelést. A Workflow és a táv- és csoportmunka modulok javították a munkafolyamatok átláthatóságát és a csapatmunka hatékonyságát. A logisztika és szolgáltatás menedzsment modulok segítségével optimalizálták a projekt erőforrások és anyagok kezelését.
Az új ERP rendszer bevezetése révén a GKF Development Kft. növelte hatékonyságát, csökkentette a hibalehetőségeket, javította a projektmenedzsmentet és a kommunikációt, valamint növelte a vállalat versenyképességét a piacon.