BINARIT Informatikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság

BINARIT Informatikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A BINARIT Informatikai Zrt.-t 2003-ban azzal a céllal hoztuk létre, hogy a közép- és nagyvállalati szektor speciális informatikai igényeit kielégítsük. Fő profilunk az egyedi szoftverfejlesztés, a legmodernebb objektumorientált technológiák felhasználásával. Az elmúlt évek során számos hazai és nemzetközi ügyfelünk projektjét vittük sikerre a közép- és kelet-európai régióban.

Azért dolgozunk, hogy pontosan olyan alkalmazás szülessen, amit Ön eltervezett.

Esettanulmány

A vállalat rendelkezik modern, magas színvonalú gyártóberendezésekkel és laboratóriumokkal, hogy biztosítsa a vérplazma termékek kiváló minőségét. A folyamat szigorú ellenőrzés alatt áll, és a legmagasabb szabványoknak megfelelően történik, beleértve a GMP (jó gyártási gyakorlat) és a GLP (jó laboratóriumi gyakorlat) irányelvek betartását is. A vállalat a legmodernebb technológiákat alkalmazza a hatékony és biztonságos vérplazma előállításához.

A Human Bioplazma Kft célja, hogy magas minőségű vérplazma-termékeket állítson elő, amelyek segítenek a betegségek kezelésében és gyógyításában. A gyártott vérplazma felhasználása kiterjed a gyógyszeriparra, ahol a vérplazma alapú termékek előállítása folyik. Ezek a termékek lehetnek antitestek, immunoglobulinok, véralvadási faktorok és egyéb olyan anyagok, amelyek fontos szerepet játszanak a betegségek kezelésében.

A vállalat szakértői csapata magasan képzett szakemberekből áll, akik szorosan együttműködnek a tudományos és orvosi közösséggel.
A Binarit.TOM szoftver bevezetése a Human Bioplazma Kft.-nél több problémára is választ nyújtott, amelyekkel korábban szembesültek. Ezek közé tartoztak:

Pontos nyilvántartás hiánya: A vállalat korábban nem rendelkezett megfelelően strukturált és pontos nyilvántartással az épületek és műszaki berendezések tekintetében. Ez nehezítette az eszközök és a karbantartási folyamatok hatékony kezelését, valamint a szükséges karbantartási idők és erőforrások előrejelzését.

Hiányos karbantartási folyamatok: A korábbi rendszer nem biztosított teljes körű tervszerű és korrektív karbantartási folyamatok támogatását. Ez a probléma a karbantartó részleg hatékonyságát csökkentette, és nem tette lehetővé az eszközök megbízható és időbeni karbantartását, ami időnként nem tervezett berendezésleállásokhoz vezethetett.

Adminisztratív nehézségek: Az adminisztráció és a dokumentáció kezelése manuálisan történt, ami hosszadalmas és hibalehetőségeket eredményezett. Az eszközök és karbantartási előzmények nyomon követése, valamint a jelentések és dokumentumok elkészítése sok időt igényelt, amely hatékonyabb feladatvégzést gátolt.
A Binarit.TOM szoftver bevezetése ezen problémákra választ adott. A pontos nyilvántartás biztosítása segített az eszközök és karbantartási folyamatok hatékonyabb kezelésében. A tervszerű és korrektív karbantartási folyamatok támogatása javította az üzem működési megbízhatóságát, minimalizálva a berendezések leállását és a nem tervezett problémákat. Az adminisztrációs feladatok egyszerűsítése pedig csökkentette az adminisztrációval járó időráfordítást és hibalehetőségeket.

Ezeknek a problémáknak a megoldása és a Binarit.TOM szoftver bevezetése révén a Human Bioplazma Kft. hatékonyabbá vált az eszköz- és karbantartáskezelés terén, javítva ezzel a működési megbízhatóságot és az adminisztratív feladatok hatékonyságát.