SYSInfo Rendszerinformatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

SYSInfo Rendszerinformatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Célunk, Ügyfeleink igényeinek kielégítése átlátható IT megoldásokkal, hosszútávú együttműködés reményében. Reméljük, hogy munkánkkal egyszerűbbé tehetjük más szervezetek működését, és tapasztalatunk, szakembereink, illetve kapcsolatrendszerünk segítségével hozzásegítjük megrendelőinket céges folyamataik megkönnyítéséhez. Elsősorban Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, ehhez szükséges, hogy a megbízhatóságunkról kialakult képet tovább gyarapítsuk, illetve kollégáink együttes erővel azon dolgoznak, hogy innovatív és minőségi megvalósításaikkal még magasabb szintre fejlődhessünk. Cégünket 2009-ben alapítottuk és már a kezdetek óta fokozottan jelen van a magyarországi IT piacon. Habár eleinte inkább az IT szolgáltatások területén terjeszkedtünk, az alkatrész és késztermék kereskedelem is folyamatosan fejlődött, így a második évre forgalmunkat sikerült megtöbbszöröznünk.A biztató kezdést követően cégünk sikeresen vett részt közbeszerzéses pályázatokon is

Temékeink

Esettanulmány

A cég egy jelentős közszolgáltató vállalat Budapesten amely egy 2-5000 főt foglalkoztat. Alapvető közszolgáltatásokat nyújt a főváros lakosainak. A cég nonprofit formában működik, amely azt jelenti, hogy elsődleges célja nem a nyereség termelése, hanem a közérdek szolgálata és a magas színvonalú szolgáltatások biztosítása. Másrészről a fenntartható és környezetbarát megoldásokkal javítsa Budapest élhetőségét és hozzájáruljon a város hosszú távú fejlődéséhez. A vállalat elkötelezett a környezetvédelem, a társadalmi felelősségvállalás és az innováció mellett.
A mobilkommunikáció technológiai fejlődése az elmúlt évtizedekben jelentős hatást gyakorolt az üzleti világra. A 3G hálózatok egykor úttörő technológiának számítottak, ám mára elavultak, és komoly üzleti problémákat okoznak. Az alacsony adatátviteli sebesség és a korlátozott kapacitás különösen nagy kihívást jelent a modern üzleti környezetben, ahol a valós idejű kommunikáció és az adat intenzív alkalmazások használata elengedhetetlenek. A 3G hálózatok kapacitása nem felel meg a növekvő felhasználói igényeknek. Nagy forgalmú területeken gyakoriak a torlódások, amelyek rontják a szolgáltatás minőségét és az ügyfél-elégedettséget. Emellett a 3G technológia energiahatékonysága is alacsonyabb, ami magasabb üzemeltetési költségeket és rövidebb akkumulátor-élettartamot eredményeznek. Ezek a tényezők együttvéve jelentős üzleti problémát okoznak, mivel a vállalatok nem tudják maximálisan kihasználni a mobil technológiák nyújtotta lehetőségeket.
A 4G hálózatokra történő átállás számos előnnyel jár, amelyek segítenek leküzdeni a 3G hálózatok korlátait. A nagyobb kapacitás révén a 4G hálózatok több felhasználót képesek egyszerre kiszolgálni, csökkentve a torlódásokat és javítva a hálózat stabilitását. Az energiahatékonyság terén is előrelépést jelent a 4G, ami hosszabb akkumulátor-élettartamot és alacsonyabb üzemeltetési költségeket eredményez. A 4G hálózatok fejlettebb biztonsági protokollokkal rendelkeznek, amelyek jobban védik a felhasználók adatait és csökkentik a kiberbiztonsági kockázatokat.
A hálózati infrastruktúra jelentős bővítése és korszerűsítése zajlott le annak érdekében, hogy a rendszer 4G kompatibilis legyen. Az új fejlesztések keretében számos modern, programozott eszköz került telepítésre, amelyek már képesek a 4G kapcsolat létrehozására és fenntartására. Ezek az eszközök biztosítják a stabil és gyors adatkapcsolatot, amely számos előnyt kínál a cég számára. A 4G technológia bevezetésével a hálózat nagyobb adatforgalmat képes kezelni, ami számos új lehetőséget nyit meg. Ennek köszönhetően például lehetőség nyílik a távoli elérések széleskörű alkalmazására, ami magában foglalja a távoli telepítések és frissítések lebonyolítását is. Ez jelentős idő- és energiatakarékosságot eredményez, hiszen a távoli beavatkozások csökkentik a helyszíni kiszállások szükségességét. A rendszer korszerűsítésének köszönhetően a cég hatékonyabban és rugalmasabban tudja kezelni az informatikai infrastruktúráját, ami nemcsak a mindennapi működést könnyíti meg, hanem hosszú távon is előnyös a vállalat számára. Az új 4G képes eszközök révén a hálózat stabilabb és gyorsabb kapcsolódást biztosít, így az ügyfelek és a dolgozók is megbízhatóbb szolgáltatást élvezhetnek.