KIS ZOLTÁN

KIS ZOLTÁN

Bács-Kiskun megye

Cégbemutató

A LafiSoft 1991 óta működő, több mint 25 éves tapasztalttal rendelkező családi vállalkozás. Fő tevékenységünk felhasználóbarát adatbázis-kezelő programok létrehozása, fejlesztése Windows operációs rendszerek alatt. Szakterületünk a raktárkészlet kezelő és számlázó rendszerek fejlesztése egyedi igények szerint. További szolgáltatásaink közé tartozik a vásárolt programok használatának betanítása, élelmezéssel kapcsolatos szaktanácsadás, étlap tervezés a törvényi előírásoknak megfelelően. Sok éves fejlesztési tapasztalatnak köszönhetően, szoftvereinket országszerte használják nagy megelégedettséggel.
A Lafisoft a kis és középvállalkozások egyedi igényeit kívánja kielégíteni. Célunk, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a mindennapi munkát, segítsük egyszerűbbé tenni az adminisztratív feladatokat és ezáltal a papírmunkáról átkerülhet a hangsúly arra, ami igazán fontos.

Temékeink

Esettanulmány

Közétkeztetési intézmények számára fejlesztett programjainkat mindig az aktuális törvényi előírásoknak megfelelően fejlesztjük. Minden tekintetben alkalmazkodik a számviteli törvény, valamint a jelenleg érvényben lévő 37/2014 EMMI rendelet előírásainak. A Közétkeztetés teaor kódja az 5552. Az ország bármely pontján segítséget tud nyújtani programunk a fent meghatározott tevékenységi körben doltozók számára, és teszi is ezt már tobb mint 25 éve, legalább 200 felhasználási helyen. A szoftvert felhasználó cégek méreteit tekintetve korlátlanok a lehetőségek. A legkisebb településektől ahol csak 100 -200 főt étkeztetnek, akár több száz, vagy ezer főt étkeztető konyhákig használni tudják, többféle korcsoportban.
A Konyhai raktárkészlet kezelő, kalória és tápanyag összetétel számító program, egy komplett anyagkönyvelő rendszer. Bizonylatok segítségével az anyagok minden egyes mozgását követi.
A raktár programban vezetjük a bevételezéseket, és anyagfelhasználásokat (munkaszámok, vagy felhasználási helyek szerint).
A program fel van töltve az élelmezési üzemben általában használatos alapanyagokkal. Az anyagtörzs a tápanyagtáblázatból hozzárendelve tartalmazza a tápanyagértékeket, só, cukor, kalcium tartalmakat, valamint az allergéneket. Van benne receptúra törzs többféle korcsoport receptúrájával feltöltve. Van rá lehetőség, hogy bármit módosítsanak rajta. Az élelmezés vezető feladata, hogy hétről hétre megtervezze az étlapot a programban. Az összeállított receptúra alapján 1-2 hétre, vagy akár 1 hónapra is előre. (korcsoportonként). Kinyomtathatja az étlapokat a törvényi előírásoknak megfelelően tápanyagértékekkel, és allergénekkel. A program, minden anyagmozgásról bizonylatot állít ki, illetve vezeti az anyagkartonokat. Az anyagkarton segítségével minden egyes alapanyag mozgását pontosan követni lehet. A könyvelést segíti a havi zárás funkció, ahol havonta nyitókészlet, zárókészlet, bevételezések, anyagfelhasználások listája nyomtatható, valamint a főkönyvi összesítő mátrix, amelyet havonta le kell adni a könyvelés felé.
Könnyen kezelhető, könnyen használható komplex megoldás egy közétkeztető számára, ha szeretné a raktárkészletét is figyelemmel kísérni, és a tápanyagkalkuláció szempontjából is a törvényi előírásokat betartani.
A konyhai raktárkészlet kezelő program futtatható helyi lokális verzióban, helyi hálózatos technoló-giával hálózatban egy helyszínen több gépen, vagy felhőben valamilyen szerveren is. Az a szerver lehet akár az vállalkozó saját szervere, vagy a mi LafiSoft szerverünk is. Ez esetben a program se-bessége nagyban függ a számítógép teljesítményétől, és az internet sebességétől. Azt javasoljuk, hogy hardver szempontjából egy viszonylag gyors gépet állítsanak be erre a célja. A processzor telje-sítménye, memoria mérete legalább egy közép kategóriájú gépnek megfelelő legyen, a háttértároló SSD ami a gyors üzemmódot teszi lehetővé, és minimum windows 10-es operációs rendszer amely a program futásához szükséges. Monitor Full HD felbontású, a nyomtató lézer nyomtató, szkennel nem szükséges.