SYNTAX TEAM Informatikai,Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

SYNTAX TEAM Informatikai,Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

AUDITOR Integrált Ügyviteli Rendszer értékesítése, üzemeltetése.
Könyvviteli szolgáltatások segítése, támogatása.

Temékeink

Esettanulmány

Könyvelőiroda, 1 segítő alkalmazottal
55-60 körüli ügyfélkörrel akiknek szolgáltatást nyújt
A könyvelőirodák állandó időzavarral küzdenek a beáramló adatok egyenetlensége miatt.
Ezért számukra kiemelten fontos a feldolgozás során az automatizálás elősegítése. Adatrögzítés mennyiségének csökkentése. Ehhez az adatbeemelések nyújtanak segítséget.
A megfelelő informatikai háttér révén az adatok feldolgozása egyszerűbbé válik, számos feladat automatizálható, az integráltság pedig külön hangsúlyt képvisel a hatékonyságban. Nem mentesít a törvények, jogszabályok követése alól, de biztonsági figyelmeztetést biztosít a programfrissítések folytán. A számlákra vonatkozó adatszolgáltatási kötelezettséget kihasználva, a vevő és szállító számlákat közvetlenül a NAV adatbázisából van lehetőség beiktatni az adott számlakönyvbe. Ez a funkció nem csak az időtényező miatt jelentős, hanem a pontos adatok következtében. Az integrált rendszerek konszolidált adatbázist kínálnak, amelyből könnyedén lehet jelentéseket generálni. Ez különösen fontos a magyar adózási és könyvelési előírásoknak való megfeleléshez, ahol gyakran részletes és pontos jelentések készítésére van szükség.
A könyvvizsgálók számára XML fájl formában adatszolgáltatás lehetséges az auditálás elvégzéséhez.