Optimaze Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság

Optimaze Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az Optimaze Consulting Kft. Robotizált Folyamatautomatizációs (RPA) szolgáltatásokkal és Generatív Mesterséges Intelligencia-alapú (GenAI) termékekkel támogatja kis-, közép-, és nagyvállalatok digitális transzformációját. Az RPA piacvezető szoftvergyártó UiPath Partnereként gondoskodik az üzleti folyamatok automatizálásának teljes életciklusáról, a lehetőségek felkutatásától, egészen az üzemeltetésig. Szoftverrobotos megoldásainkkal, egyedi GenAI okos asszisztenseinkkel és oktatásainkkal fokozzuk Ügyfeleink szervezeti hatékonyságát, időt és pénzt takarítunk meg, csökkentjük a hibaarányt, illetve növeljük a dolgozók és az ügyfelek elégedettségét is egyaránt.

Temékeink

Esettanulmány

FŐMTERV Mérnöki Tervező Zrt. egy mérnöki tevékenységet végző, műszaki tanácsadással foglalkozó (TEÁOR 7112 `08) tervező iroda. A vállalat 302 főt (2024) foglalkoztat, 2023-ban közel 10 mrd Ft-os árbevételt generált, amely 59 milliós adózott eredménnyel párosul. A cég saját tőkéje 2023-ban közel 2,2 milliárd volt.
A Főmterv számtalan mennyiségű írott dokumentummal, tudásanyaggal és szabályzattal rendelkezik, amelyet manuálisan nagyon időigényes feldolgozni, megismerni, valamint információgyűjtés gyanánt átolvasni. Az újonnan érkező, illetve a cégnél akár régebben dolgozó kollégák számára pedig kulcsfontosságú, hogy tisztában legyenek az érvényben lévő szabályokkal, fellépő szervezeti változásokkal, új információkkal, továbbá hogy megismerjék a szervezetét és a kollégákat is egyaránt.
Az általunk fejlesztett, GPT Nagy Nyelvi Modellt (LLM) használó, Generatív Mesterséges Intelligencia-alapú okos asszisztens egy központi chat felületen elérhető megoldás, amelyet a Főmterv dolgozói tetszőleges eszközön érhetnek el céges Microsoft azonosítójukkal. A felületen keresztül a céges tudásbázisban lévő dokumentumokból kérdezhetnek és tudhatnak meg gyorsan adatokat és információkat a megadott dokumentumhalmazból. A rendszer agyát (tudástár) egy saját, egyedi fejlesztésű intelligens dokumentumfeltöltőn lehet kezelni, amit a kijelölt adminisztrátorok tartanak karban. Ide lehet feltölteni, törölni és létrehozni dokumentumokat (docx, txt, csv, pdf, ppt, etc. formátumban) és teljes mappákat is. Továbbá mappastruktúrák létrehozása is lehetséges.

A chat felületen keresztül feltett kérdésekre a dokumentumfeltöltőben lévő tudásbázis alapján ad választ a megoldás. Továbbá beindexálja és megjeleníti azt az oldalt is, ahonnan az információt adta, így minden esetben vissza ellenőrizhető a válasz pontossága és helyessége. Ezzel redukáltuk a hallucinációt.

A megoldás felhőben fut (Microsoft Azure), teljeskörű adatbiztonságot garantálva. A modell nem kerül visszatanításra és nem is hagyja el a cég infrastruktúráját. 175 nyelven képes válaszolni.