Composite Solutions Hungary Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Composite Solutions Hungary Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Egyedi szoftverek fejlesztésével és mesterséges intelligenciával foglalkozó cég lévén célunk, hogy segítsük partnereinket a munkafolyamataik hatékonyabbá tételében, adataik nyilvántartásában és ezzel bevételeik és nyereségük növelésében. Erős referenciákkal és kompetenciákkal rendelkezünk a nyilvántartórendszerek (CRM, ERP) rendszerek fejlesztésében és integrációjában, illetve az egyedi és integrált mesterséges intelligencia megoldásokban. Saját termékünk az AI Office (https://ai-office.hu), ami dobozos rendszerként biztosít hozzáférést a legmodernebb mesterséges intelligenciákhoz vállalkozások számára.

Temékeink

Esettanulmány

10+ fős, 100 millió forint éves nettó árbevételt meghaladó, magyar piacon tevékenykedő szolgáltató és kereskedő cég
Belső marketing folyamatuk rengeteg manuális munkát igényelt, ezért több alkalmazott folyamatos munkájára volt szükség a megfelelő mennyiségű marketing tartalom előállításához. Az alkalmazottak bérköltsége nem volt arányban az általuk végzett tartalomkészítési munka eredményességével.
A bevezetett rendszer automatizmusokkal és mesterséges intelligenciával képes a különféle, egyedileg meghatározott témakörökben előre megadott források használatával összegyűjteni a tartalomkészítéshez szükséges alapinformációkat és ezekből saját megfogalmazású marketing tartalmakat készít és piszkozatként automatikusan elhelyezi a cég kommunikációs platformjain. A kezelőnek a továbbiakban nincs más dolga, mint ellenőrizni az elkészült tartalmakat és jóváhagyni a platformon, így egyből ki is kerülnek a tartalmak a kiválasztott helyekre.