Codeinfo Trade Kft.

Codeinfo Trade Kft.

Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Cégbemutató

Cégünket 15 éves szakmai múltra alapozva hoztuk létre 2015-ben. Megújult erővel, és egy lendületes fiatalos csapattal törekedünk a vevői igények minél hatékonyabb kiszolgálására.
Fő tevékenységi körünk a vonalkód technikai eszközök forgalmazása és az ezzel szorosan összefüggő komplett rendszerek értékesítése ,úgymint bolti raktárkészlet nyilvántartó szoftverek és a termelés követő rendszerek a szükséges számítástechnikai háttértámogatással
Partnereink igényeire építve olyan szolgáltatás csomagot kínálunk amelynek segítségével teljes körű megoldást szolgáltatunk.

Esettanulmány

Egy szabolcs megyei kb 50 főt foglalkoztató , zöldség -gyümölcs feldolgozó cég vonalkódos rendszer bevezetése.
Jelenleg családi vállalkozásként működik, mely zöldség-gyümölcs nagykereskedelemmel foglalkozik. A cég alapításának célja a Szatmári táj és környéke zöldség és gyümölcs termelőinek és tevékenységüknek összehangolása, szervezése.
A feladatunk az volt , hogy a jelenlegi papír alapon működő vállalkozás folyamatait digitalizáljuk és nyomon követhetővé tegyük.
Mivel papíron rögzítettek minden folyamatot , ezért a káosz egyre nagyobb volt a raktárban, nőtt a hiány és a folyamatok is összekeveredtek.
A cél az volt, hogy a bevételezéstől az értékesítésig minden folyamatot online rögzítsünk vonalkódos eszközökkel, naprakész, gyors lekérdezéseket kapjunk és a hiányt minimalizáljuk.


A tevékenységük leírása: a friss gyümölcs helyi termelőktől érkezik be, majd egy válogatás során egyes gyümölcsökből lekvár, lé és befőtt készül.
Az előállítás folyamata rendkívül szerteágazó volt. Az árú beérkezésekor a gyümölcsöket ládákban helyeztük el és súly alapján vonalkódokkal láttuk el.
A vonalkódokat ipari vonalkódnyomtatókkal nyomtattuk ki.
Ezután adatgyűjtő segítségével bevételeztük, majd a megfelelő helységebe vittük feldolgozásra. A feldolgozás folyamatait szintén adatgyűjtő segítségével rögzítettük, majd a készterméken elhelyeztünk egy címkét amelyen a megfelelő leírás mellett vonalkóddal is azonosítottuk.
A háttérben egy termeléskövető szoftver segítségével online lekérdezhettük a folyamatokat, felgyorsult a gyártás, a hiány 25%-al csökkent.
Naprakész, gyors lekérdezéseket kaptunk az adatgyűjtők segítségével.