SynerinSoft Korlátolt Felelősségű Társaság

SynerinSoft Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Synerinsoft Kft. 2016-ban alakult Budapesten. A cég személyre szabott szoftvereket fejleszt, név szerint a Synchron komplex vállalatirányítási rendszert, és a Synba pénzügyi támogató szoftvert. Rendelkezünk kompetenciákkal hálózat építés és üzemeltetés terén is, elsősorban nagy turisztikai fejlesztéseknél. 2023-ban a sikeres üzemeltetés és szoftverfejlesztés üzletág mellett elindult a kiberbiztonsági csoportunk is, mely elsősorban a bankszektorból, valamint a jogi szférából érkező ügyfeleinkre koncentrál, valamint jártas az időszerű NIS2 irányelvekkel járó kötelezettségekkel is. Cégünk az utóbbi években az okos ipari megoldásokra fókuszál, elsősorban ipari szenzorok, valamint AI machine learning területeken.
Cégünk rendelkezik ISO 9001 és ISO 27001 minősítéssel is.

Temékeink

Esettanulmány

Az ügyfél a Cheblon Kft. egy Veszprém Vármegyében tevékenykedő cég. A cég elsősorban a turisztikában érdekelt, szálláshely üzemeltetéssel foglalkozik. A cég ingatlanportfóliója folyamatosan növekszik, évről-évre egyre több szálláshelyet tud nyitni és üzemeltetni. Több releváns pályázaton is indult sikerrel, amik lehetővé tették a további beruházásokat.
Szükség volt egy átfogó vállalatirányítási és pénzügyi rendszerre, mely személyre szabottan az ügyfél igényei szerint készül el. A rendszer elsősorban a nagyszámú számlaforgalmat hivatott lekezelni, mindezt a NAV rendszerével összahangban. Fontos volt a biztonság, és a megbízhatóság a project során, valamint a precíz munka.
A Synchron vállalatirányítási rendszer, valamint a Synba pénzügyi rendszerek felhő alapon működnek, és a kielégítenek minden felmerülő ügyfél igényt. Emellett cégünk folyamatos supportot biztosít az ügyfelek számára, amennyiben a rendszer további személyreszabást igényel.