Quantelligen Korlátolt Felelősségű Társaság

Quantelligen Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A digitalizáció jelenleg piacon lévő korszerű eszközeit juttatjuk el minél több vállalathoz. Tudjuk, hogy melyik iparág mely területein miket kell alkalmazni a hatékonyabb munkavégzéshez, ezeket szállítjuk és helyes használatukat oktatjuk ügyfeleinknek, hogy a saját iparágukban versenyelőnyt érhessenek el.
Szoftvereink és szolgáltatásaink
A QUANT rendszer a QUANTELIGEN Kft. terméke.
⭐ QUANT .PROD – Tervező, lejelentő rendszer főleg gyárak számára
⭐ QUANT .PLAN – Erőforrástervező és munka lejelentő rendszer, bármilyen cég számára
⭐ QUANT .TODO – feladat és karbantartáskezelő. Digitális kanban tábla feladatok vizuális nyomonkövetésére.
⭐ QUANT .INNO – Innovációs javaslat bejelentő és nyomonkövető rendszer. Egy elektronikus ötletláda, kialakított folyamatokkal és módszerrel.
⭐ SAP Business One gyártásgeneráló és egyéb gyártást segítő addonok, rendszer bevezetése és oktatása.
⭐ Teljesítménynövelési terv.

Temékeink

Esettanulmány

Műanyag csomagolóeszköz gyártása
Létszám: 154 fő
A legnagyobb megoldandó üzleti probléma, egy „beállt” rendszer lecserélése volt. Az előző rendszert bevezették 10+ éve és az utolsó 4 évben már nem tudták lekövetni, kiszolgálni a Folplast fejlődési igényeit.
Egy vizuális gyártástervező felület segítségével a vevői rendelések alapján generál a rendszer különböző variációjú gyártásokat.
A tovább technologizálás is kézre állóvá és fél automatizálttá vált.
Csökkentek az állásidők, a folyamati elakadások.
Csökkentek a selejt gyártások, a gyártásközi meó rendszer üzemeltetésével korán lehet látni a selejt gyártást és időben lehet korrigálni a gyártási technológián.
A dolgozók visszajelzést kapnak a produktivitásukkal kapcsolatban, így pontosan tudják, hogy a napi, heti havi célok teljesítéshez milyen munkatempóban kell dolgozniuk, és jelenleg hogyan állnak.
Magas színvonalú, intelligens, felhasználóbarát gyártás lejelentő rendszer segíti az operatív dolgozókat, hogy könnyedén le tudják jelenteni a munkájukat. A rendszer figyel a hibázási lehetőségekre és korrigálja azokat.
A QUANT rendszer webes és reszponzív, így könnyedén használható akár pc-ről, akár laptopról, tabletről, ipari mobil eszközről, vagy bármilyen platformú és méretű okos telefonról. Ez által az Ügyfélnek sokkal kisebb erőforrású és értékű terminálok is elegendőek a rendszer kiszolgálására, valamint nincs szükség licensszel rendelkező operációs rendszerre.
Felgyorsult a kommunikáció az értékesítés a gyártás előkészítés és a gyártás között, így az ügyfél bármely változtatási igényéről azonnal tudomást szerez a gyártást és korrigálja a gyártási folyamatot a vevői igények alapján.
Időben láthatóvá válik, ha valamelyik gyártás csúszni fog és ennek az okát is mutatja a rendszer, így a gyártástervezőnek értékesítőnek döntési lehetőséget ad időben a kezébe.
Az értékesítők részére mutatja a rendszer a vevői aktivitásokat, trendeket, szezonális elemzéseket.
Valós idejű riasztások figyelik a rendszerbe rögzítő összes felhasználó munkáját, a rendszer eseményeit és minden előre beállított, beprogramozott jelzésre figyelmeztetik a releváns vezetőket, dolgozókat.