AgileXpert Szoftverfejlesztő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

AgileXpert Szoftverfejlesztő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az AgileXpert egy innovatív szoftverfejlesztő vállalat, ahol az agilis módszertanokra építve egyedi és könnyen kezelhető szoftvermegoldásokat nyújtunk.
Szakértői csapatunk mélyreható tapasztalattal rendelkezik webes alkalmazások fejlesztésében, felhő alapú technológiákban, valamint automatizált minőségbiztosítási folyamatokban egyaránt.
Cégünknél a kommunikáció és a rugalmasság a legfontosabb. Projektjeink során szorosan együttműködünk partnereinkkel, hogy olyan megoldást nyújtsunk, amely tökéletesen illeszkedik az üzleti céljaikhoz.
Nem csak egyedi szoftverek fejlesztésében, de a munkaidő-nyilvántartásban is az élen járunk. Megoldásunkkal, a Wieldy-vel a lehető legegyszerűbb módon kezelhető a munkaidő és redukálhatóak az azzal kapcsolatos adminisztratív terhek. A benne található AI asszisztenciával pedig tökéletesíthető a feladatok megszervezése.
Segítünk, hogy az IT ne teher, hanem versenyelőny legyen!

Esettanulmány

Olyan kis és középvállalatok, amelyeknek problémát okoz a munkaidő-nyilvántartás. Esetlegesen papíralapon, vagy Excel-ben vezetik azt, melynek következményeképpen csúszással, vagy hibásan állnak elő a bérszámfejtéshez szükséges dokumentumok.

Megoldásunk megfelelő lehet szolgáltató és gyártó vállalatok számára egyaránt, valamint a telephelyen dolgozó munkatársak és az mozgó kollégák munkaidejének vezetésére is.
A Wieldy segítségével a munkaidő-nyilvántartás egyszerűbb, gyorsabb és költséghatékonyabb lehet mint valaha.

A manuális adatbevitel és a papír vagy Excel alapú folyamatok rengeteg időt emésztenek fel, akár egy külön kollégát igényelnek, valamint a hibalehetőség is igen magas, melyet utólag javítani hosszadalmas és bonyolult folyamat.

Ezen felül a hagyományos módszerekkel vezetett munkaidő nehéz áttekinthető képet mutat, a távollétekről és a teljesítményről, így azokból a kimutatások készítése is feleslegesen sok erőforrást igényel.

Végül pedig nem szabad megfeledkezni a jogi környezetnek való megfelelésről sem. Minden vállalat köteles a megfelelő munkaidő nyilvántartást vezetni. Sok esetben viszont nem könnyű követni az aktuális jogi kereteket és olyan folyamatokat és iratkezelést kialakítani, amely megfelel ezeknek a rendelkezéseknek.
Saját AI asszisztens
Az első magyar munkaidő-nyilvántartó rendszer, amely AI asszisztenssel segíti a munkavállalókat és a vezetőséget is.

Magyar követelményekre szabott megoldás
Magyar fejlesztés, tehát nincsenek nyelvi akadályok a használatot illetően. Ráadásul a támogatás is hazai munkaidő szerint történik, így nem kell napokat várnod a válaszra.

Egyszerű és gyors használat
A rendszert a legmodernebb technikai eszközökkel fejlesztettük, így egyszerűen használható és igény esetén gyorsan alakítható, tovább fejleszthető.

Intuitív használat
A letisztult és modern design-nak köszönhetően a használat kézenfekvő, egyszerű és gyors, hogy a munka elakadás nélkül folyhasson.

Kényelem
A könyvelődnek is adhatsz hozzáférést, aki fölösleges levelezgetések helyett egyből elérheti a kitöltött és jóváhagyott kimutatásokat.

Folyamatos információáramlás
Automatikus értesítést állíthatsz be, így nem kell észben tartanod a határidőket.

Jogszerű működés
Nyugodt lehetsz egy ellenőrzés esetén, hiszen a Wieldy garantálja, hogy jogszerűen kezeled a munkaidő-nyilvántartásod.

Hibaarány drasztikus csökkentése
Rendszerünk használatával a hibázás lehetőségét minimálisra csökkentheted.