Dog and Pony Kommunikációs Ügynökség Korlátolt Felelősségű Társaság

Dog and Pony Kommunikációs Ügynökség Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Online marketing ügynökségként ügyfélkörünk egyedi és sokféle problémáival szembesülünk nap mint nap. A mi feladatunk, hogy ne csak rövid-, de hosszútávú és hatékony megoldást nyújtsunk ügyfeleink számára, amit a kompetens csapatunk, és a több mint 15 évnyi online marketing tapasztalatunk tesz lehetővé. Szolgáltatásaink:
- Social media
- PPC kampányok
- SEO
- Videómarketing
- PR
- Szövegírás

Temékeink

Esettanulmány

A Novopayment a fizetési megoldások szakértőjeként már közel 15 ezer aktív fizetés-elfogadási szolgáltatás és POS terminál elindításában segített kereskedőknek, illetve kis-és nagyvállalatoknak az elmúlt több mint 10 évben.
Az értékesítők a semmiből nem tudnak hatékonyan érdeklődőket szerezni. Régebben cégadatbázisokból dolgoztak, azonban ezek úgynevezett hideg érdeklődőket hoztak. A leghatékonyabban úgy tud dolgozni az értékesítő csapat, ha az érdeklődők megfelelően motiváltak, azaz tényleg szeretnének ilyen szolgáltatást. Tehát a feladat az volt, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű érdeklődőt tudjunk hozni, ezzel biztosítva a cég növekedését.
Digitális marketing kampányok segítéségével havonta több száz érdeklődőt termelünk az ügyfelünknek minden hónapban. Ezek az érdeklődők jó minőségűek azaz forróak, tehát azonnal érdekli őket a szolgáltatás, magas százalékban tudják lezárni őket az értékesítő csapat tagjai. Ezáltal ez a megoldás katalizátora a Novopayment Kft növekedésének.