e-Otthon Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

e-Otthon Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Csongrád-Csanád megye

Cégbemutató

Az e-Otthon Kft. egy technológiai megoldásokra specializálódott vállalkozás, amely széleskörű szakértelemmel rendelkezik a digitális innováció terén. Fejlesztéseink kiterjednek natív iOS, Android, Windows, Linux és macOS applikációkra, weboldalakra és komplex platformokra. Az automatizálás, robotika, gyártáskövetés és vezérlés terén szerzett tapasztalataink révén több nagyvállalatnak, mint például a Legrand Zrt., segítettünk működésük optimalizálásában, akik jelenleg is partnereink. Prototípusok gyártása, 3D nyomtatás, és mesterséges intelligencia fejlesztés szintén a portfóliónk része. Laboratóriumunkban komplex automatizálási és robotikai projektek biztonságos tesztelésére is lehetőség nyílik, ezzel biztosítva, hogy megoldásaink megfeleljenek a legmagasabb iparági követelményeknek. Célunk, hogy ügyfeleink számára innovatív és hatékony megoldásokat nyújtsunk a technológia és az ipari automatizálás terén.

Temékeink

Esettanulmány

A Hummingbird Systems, LLC egy amerikai startup vállalkozás, amely a szállítás és raktározás ágazatában tevékenykedik, székhelye Pittsburgh, Pennsylvania (110 Torrens St, Pittsburgh, PA 15206-4138). A cég különleges szaktudással rendelkezik a nagyméretű raktárlogisztika automatizálása terén, és célja, hogy forradalmasítsa ezt az iparágat autonóm drónalapú megoldásaival. A Hummingbird Systems egyik társalapítója Bruce Welty, aki korábban a Locus Robotics egyik alapítója volt. Bruce Welty nevéhez fűződik az az innovatív logisztikai rendszer, amelyet az Amazon gigantikus raktáraiban használnak, miután egyik korábbi vállalkozása eladta azt az online kereskedelmi óriásnak. A Hummingbird Systems ezzel az erős háttérrel és szakértelemmel együttműködve az e-Otthon Kft.-vel olyan autonóm drónokat fejlesztett, amelyek vizuális alapú navigációval működnek, és képesek akár 1 kg-os tárgyak szállítására a raktárakban. Ez a technológia jelentős befektetést vonzott.
A Hummingbird Systems, LLC üzleti problémája a nagyméretű raktárlogisztika hatékonyságának növelése volt. A cég olyan innovatív megoldást keresett, amely automatizálja a raktáron belüli áruszállítást, csökkentve a munkaerő-költségeket és minimalizálva az emberi hibákat. A hagyományos raktári rendszerek gyakran lassúak és költségesek, nem képesek megfelelni a modern e-kereskedelem igényeinek, ahol a gyors szállítás kulcsfontosságú.

A kihívás különösen nagy volt egy olyan környezetben, ahol a GPS-alapú navigáció nem működik megbízhatóan. Ezért a Hummingbird Systems olyan megoldást kívánt fejlesztetni, amely vizuális alapú navigációval képes önállóan és pontosan mozogni a komplex raktárkörnyezetben.

Továbbá, a cég olyan rugalmas technológiát keresett, amely alkalmazkodik különböző raktárak eltérő igényeihez, és könnyen integrálható a meglévő logisztikai rendszerekbe. A költséghatékonyság szintén kiemelt szempont volt, mivel a startupok számára fontos a kezdeti beruházási költségek alacsonyan tartása.

E kihívások megoldására a Hummingbird Systems az e-Otthon Kft.-hez fordult, hogy az egész fejlesztési és tervezési folyamatot a mi csapatunk végezze, a kezdeti koncepciótól egészen a végső kivitelezésig. Az e-Otthon Kft. szakértelme a robotika, automatizálás és vizuális navigáció terén lehetővé tette, hogy teljes körű megoldást kínáljunk, amely nemcsak a Hummingbird Systems igényeit elégítette ki, hanem új mércét is állított a raktárlogisztikai technológiák piacán.
Az e-Otthon Kft. a Hummingbird Systems számára egy integrált autonóm drónrendszert fejlesztett ki, amely forradalmasítja a raktárlogisztikát. A drónok vizuális alapú navigációt alkalmaznak, lehetővé téve a pontos és megbízható mozgást bonyolult raktárkörnyezetekben. A rendszer képes 1 kg-os tárgyak önálló szállítására, csökkentve a manuális beavatkozás szükségességét.

Az e-Otthon Kft. házon belül fejlesztette a drónok szoftverét, és saját CNC gépeken, illetve 3D nyomtatókon készítette el a szénszálas és műanyag alkatrészeket. A laboratóriumi szimulációk minimalizálták a költséges repülési tesztek szükségességét, biztosítva a rendszer hibamentes működését.

A bevezetés után a Hummingbird Systems jelentős üzleti előnyökre tett szert. Az autonóm drónok gyorsabb és hatékonyabb áruszállítást biztosítottak, csökkentve a működési költségeket és a hibaarányt. A rendszer skálázhatósága lehetővé tette a különböző raktárakban való alkalmazást jelentős átalakítás nélkül.

Az új drónrendszer versenyelőnyt biztosított a Hummingbird Systems számára a logisztikai piacon, növelve a vevői elégedettséget és a piaci részesedést. A megoldás sikeressége további befektetői érdeklődést is generált, erősítve a cég pénzügyi helyzetét és növekedési kilátásait.

Ezzel a projekttel az e-Otthon Kft. ismét bizonyította, hogy képes teljes körű, innovatív megoldásokat nyújtani, amelyek jelentős üzleti előnyöket biztosítanak partnereinek.
Bemutató videók: https://drive.google.com/drive/folders/1OycbzAyEEhhR0rWlnCJmKG1geWabekco?usp=share_link