EasyLot Korlátolt Felelősségű Társaság

EasyLot Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az Easylot egy innovatív SaaS startup digitális automatizálási B2B megoldásokkal az ital- és élelmiszeriparban.

Egy automatizált B2B (ital)beszerzési platform, amely forradalmasítja a beszerzési folyamatokat mind a HORECA, mind a RETAIL szektorban. A rendszer AI-alapú technológiát alkalmaz, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy másodpercek alatt megtalálják aktuálisan a számukra személyre szabott legjobb ajánlatokat.

Az Easylot folyamatban lévő fejlesztési irányai:

- Automatikus készletrendelő és –kezelő modul – AI technológiával,
- Digitális nyomonkövetés globálisan
- Komplex - AI vezérelt - személyre szabott, piackutatáson alapuló értékesítési modul

Temékeink

Esettanulmány

A Partnerünk egy rendkívül felkapott, kocsmasportokat kínáló belvárosi pubot, és egy népszerű vidéki panziót üzemeltet, évi több mint félmilliárdos árbevétellel, és 27 fő foglalkoztatásával. Több évtizedes piaci tapasztalattal rendelkező, több lábon álló turisztikai és vendéglátós szereplő.
A vendéglátásban és turizmusban szereplő ezen (és persze más) Partnercég(ek) is rendkívül szenvednek az elmúlt évek kihívásaitól, a covid utáni energiaár-robbanástól, az infláción át, a munkaerő-piaci helyzetig. Az értékesítési árak csúcsra járatnak, így konszenzusos vélemény alapján az egyetlen esélyük a túlélésre - és az esetleges növekedésre - a költségek csökkentése, az ügyfél-élmény megfelelő biztosítása mellett. Szakképzett munkaerő híján rendkívül túlterhelt minden értelmes és érdemi munkavállaló, így amiből a legkevesebb van a szektorban, az az idő és az energia, így kellene biztosítani az ügyfél-élményt és minél inkább faragni a költségeken.
Az Easylot online platform és komplex beszerzési szolgáltatása segítségével gyakorlatilag másnaptól egy 10 %-os havi költség-csökkenést sikerült elérni mindamellett, hogy a piac monitorozása, a beszerzéssel járó feladatok elvégzése az Easylot AI által támogatott ajánlatgenerálója segítségével a beszerzési folyamatot pár percre csökkentette. A felszabaduló beszerzési erőforrást az üzletfejlesztésre tudta másnaptól fordítani az ügyfél, mindemellett éves szinten varázsütésre több, mint 3 millió forint költséget tüntettünk el egy szempillantás alatt. A verseny azóta is folyamatos, a beszerzési árszint egyes termékkategóriában nemhogy nőtt, hanem csökkent az Easylot sajátos működési modelljének köszönhetően.
Pénz, idő és energia egyszerre, amit nyert a Partner!