Barna Design Korlátolt Felelősségű Társaság

Barna Design Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Barna Design Kft. egy fiatalos, budapesti kreatív márkaépítő ügynökség. Víziónk, hogy a magyar vállalkozások számára olyan kreatív és innovatív megjelenést biztosítsunk online-offline felületeken, ami segíti őket az egyedi azonosításban, piaci versenyelőny megszerzésében és működő marketing kommunikációban. Mindezt piackutatás és célzott marketingstratégia mentén tesszük, aminek segítségével nem csak jól néz ki, de működő brand jelenlétet is kapnak a partnereink, amivel többszörözik a bevételüket.

Stúdiónkban hazai kis- és középvállalatokat az alábbi területeken segítjük:
• Termékmárka és vállalati arculattervezés
• Weboldalak és webshopok tervezése és programozása
• Teljeskörű Online Marketing Stratégia és kivitelezés (szövegírás, grafika/videó, hírlevél, közösségi média, landing oldalak)
• Infografikák, prezentációk és más értékesítést segítő vállalati digitális eszközök megtervezése

Temékeink

Esettanulmány

Az Emberfejlesztés Kft. elsősorban szervezetfejlesztéssel, üzletfejlesztéssel és vezetőképzéssel foglalkozik. A cég célja, hogy a hazai kis- és középvállalkozásokat segítse abban, hogy hatékonyabban működjenek, és fenntartható növekedési pályára álljanak.

Ágazat és Tevékenység
Az Emberfejlesztés Kft. több szolgáltatási területen aktív, beleértve a szervezetdiagnózist, vezetői kompetenciafejlesztést, folyamatfejlesztést, valamint cégutódlás lebonyolítását. A vállalat emellett tanácsadást nyújt a gazdálkodási folyamatok optimalizálásában, és segít a cégeknek hatékony kontrollingrendszerek kialakításában.

Cégméret és Erőforrások
A cég rendkívül specializált és tapasztalt szakértői csapattal rendelkezik, amely több mint tíz éve sikerrel támogatja a partnereit szervezeti és üzletfejlesztési kérdésekben. A cég különösen erős a cégutódlás és generációváltás területén, ahol komplex megoldásokat kínál a családi vállalkozások fenntarthatóságának biztosítására.
Az Emberfejlesztés Kft. korábbi digitális jelenléte nem tükrözte megfelelően a cég szakértői pozícióját a humán erőforrás fejlesztés és szervezetfejlesztés területén. A vállalat felismerte, hogy az online láthatóság és a célzott digitális kommunikáció hiánya miatt elmaradtak a potenciális ügyfelek, különösen a B2B szegmensben, amely alapvetően fontos a cég növekedéséhez és hosszú távú sikeréhez.

Az Emberfejlesztés Kft. számára kiemelkedően fontos a tudatos digitális marketingstratégia kialakítása és annak eszközeinek hatékony használata, mert ezek az eszközök alapvető szerepet játszanak az ügyfélszerzésben és a vállalat piaci pozíciójának erősítésében. Egy jól megtervezett, ügyfélteremtő, de informatív weboldal nem csupán a cég online jelenlétének alapja, hanem a potenciális ügyfelek elsődleges információforrása is. A weboldalnak olyan tartalmakat kell közvetítenie, amelyek bemutatják a vállalat szolgáltatásainak értékét, valamint az ügyfelek problémáira kínált megoldásokat. Ezzel a weboldal nemcsak az érdeklődők tájékoztatását szolgálja, hanem hozzájárul a bizalomépítéshez is, ami elengedhetetlen az üzleti kapcsolatok kialakításában és fenntartásában.

A közösségi média platformokon folytatott folyamatos szakértői kommunikáció szintén kulcsfontosságú az Emberfejlesztés Kft. számára. Ezek a platformok lehetőséget adnak arra, hogy a vállalat rendszeresen kapcsolatba lépjen a célközönségével, szakmai tartalmakat osszon meg, és folyamatosan jelen legyen az ügyfelei és partnerei előtt. Az ilyen típusú kommunikáció nemcsak a márka ismertségét növeli, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a vállalat gyorsan reagáljon a piaci trendekre, ügyfélvisszajelzésekre és új igényekre.

A tudatos digitális jelenlét tehát elengedhetetlen a modern üzleti környezetben, különösen egy olyan cég számára, mint az Emberfejlesztés Kft., amelynek fő célja, hogy szakértelmével támogassa a vállalatokat a fejlődésben és a versenyképességük növelésében.
A cég új digitális marketingstratégiájának középpontjában egy teljesen új, informatív weboldal létrehozása állt. Az új weboldal CMS-rendszerként a Joomla-t használta, amely lehetővé tette, hogy a cég szakértői könnyedén készíthessenek és publikálhassanak saját blogbejegyzéseket. Ez a megoldás nemcsak a cég presztízsének növelését segítette elő, hanem tartalmi SEO szempontból is kiváló eredményeket hozott. Az új weboldal látogatottsága jelentősen megnőtt, ami az érdeklődők számának növekedésében is megmutatkozott.

Eredmények
A weboldal optimalizálása mellett kidolgoztunk egy célzott LinkedIn kommunikációs stratégiát, amely különösen fontos volt a B2B szegmens elérése érdekében. A rendszeres és releváns szakmai tartalmak megosztásával az Emberfejlesztés Kft. átütő szakértői pozícióba került a platformon. A LinkedIn követők száma drámaian megnőtt, és ez közvetlenül hozzájárult a cég fejvadász üzletágának sikeréhez. A platformon folytatott intenzív kommunikáció révén a cég számos új, magas színvonalú üzleti kapcsolatot alakított ki, ami tovább erősítette piaci pozícióját és növelte üzleti lehetőségeit.

Következtetés
Az új digitális marketingstratégia, amely magában foglalta az új weboldal létrehozását és a célzott közösségi média kommunikációt, jelentős mértékben hozzájárult az Emberfejlesztés Kft. üzleti sikereihez. A weboldal és a LinkedIn kommunikáció összehangolt használata nemcsak a látogatottságot és az érdeklődők számát növelte, hanem hosszú távon is fenntartható szakértői pozíciót biztosított a vállalat számára a humán erőforrás fejlesztés piacán.