MOANA SOFTWARE MAGYARORSZÁG Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelőségű Társaság

MOANA SOFTWARE MAGYARORSZÁG Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelőségű Társaság

Nógrád megye, Budapest

Cégbemutató

A Moana Software 2001-ben alakult azzal a céllal, hogy magasan képzett szakértőink és fejlesztőink segítségével komplex, innovatív, megbízható, ugyanakkor felhasználóbarát és költséghatékony rendszereket hozzunk létre ügyfeleink részére.

Cégünk kiemelten foglalkozik a Mesterséges Intelligenciához kötődő fejlesztésekkel. Számos piacvezető cégnél használják az általunk fejlesztett predikciós és anomália detektáló modelleken alapuló alkalmazásainkat. Tagjai vagyunk a Mesterséges Intelligencia Koalíciónak.

Sikerünk alapja az informatikai üzletágban nagyon fontos innováció és munkatársaink folyamatos képzése és felkészítése a legmodernebb technológiák használatára.

Temékeink

Esettanulmány

Szolgáltatásainkat a főváros három frekventált, jól megközelíthető helyszínén nyújtjuk igényes környezetben. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden hozzánk látogató páciens az egyéni igényeinek megfelelő, személyre szóló egészségügyi ellátásban részesüljön a bejelentkezéstől a vizsgálatokon át az eredmények értékeléséig.
Több mint 390 hazai és multinacionális vállalat szerződött egészségügyi szolgáltatói vagyunk.
8610- Fekvőbeteg ellátás



Egy komplex és átfogó egészségügyi intézményi rendszer (HIS) magán egészségügyi intézmények részére, amely kiszolgálja a rendszert használókat (orvosok, asszisztensek, recepciósok, irodai alkalmazottak), biztosítva a hatékony és átlátható munkafolyamatokat,
A MoanaHOSP egy komplex és átfogó egészségügyi intézményi rendszer (HIS) magán egészségügyi intézmények részére, amely kiszolgálja a rendszert használókat (orvosok, asszisztensek, recepciósok, irodai alkalmazottak), biztosítva a hatékony és átlátható munkafolyamatokat, illetve széles körű funkcionalitást kínál a páciensek ellátásában. A rendszer lehetővé teszi a páciensek útjának nyomon követését az előjegyzéstől kezdve, az orvosi ellátás és leletek dokumentálásán át a számla kiállításáig.
Előjegyzés során ki lehet építeni az előjegyezhető szakmák és orvosok rendelési sablonját, vagy foglalkozás-egészségügyi és szűrési rendelések sablonját. Ezáltal az orvosok beosztását és szabadságait lehet menedzselni és kezelni, akár több telephelyen is.
Támogatja a labor és képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat, a Moana LABOR modul segítségével átadja az adatokat különböző laboratóriumoknak és radiológiai rendszereknek és fogadja az eredményeket. Különböző ambuláns lapokat, orvosi véleményeket és leleteket lehet generálni és tárolni, beilleszthető rovatokkal (pl. anamnézis, vélemény, státusz, munkaközi vélemény, vizsgálati kérések, diagnózis stb).
Emellett céges adatokat és szerződéseket is tárol, ami foglalkozás-egészségügyi ellátások és szűrések megvalósításához szükséges.
Különböző lekérdezéseket és riportokat lehet készíteni a rendszerben, akár előjegyzéssekkel, szabadságokkal vagy közreműködői elszámolással kapcsolatban, amivel könyvelési anyagokat lehet előkészíteni, kimutatásokat és statisztikát generálni. Juttatások és jutalékok is generálhatóak, nyomon követhetőek, illetve akciókat, hűségprogramokat és egyéb jutalékokat is lehet a rendszer segítségével meghatározni páciensek és dolgozók számára is.
Online felület és mobil applikáció felé átadásra kerülnek a különböző adatok, amivel a páciens előjegyzést indíthat, akár céges előjegyzést is, leleteket és számlákat tekinthet meg.
A felhasználók és páciensek felé automatikus email-ek és sms-ek kerülhetnek kiküldés