GoOrderz Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

GoOrderz Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A GoOrderz Kft. egy magyar alapítású, vendéglátóipari digitalizációval foglalkozó vállalat, amely egyszerű, minden-egyben megoldást kínál éttermek számára. A cég fő terméke a GoPOS, amely moduláris rendszerként működik, integrálva a rendeléseket, fizetéseket és készletkezelést. Kiegészítő szolgáltatásai közé tartozik a GoQR (QR-kódos rendelés), a GoAPP (ételrendelő applikáció) és a GoKIOSK (önkiszolgáló rendszer). A vállalat innovációja a GoAI, amely mesterséges intelligenciával optimalizálja az árakat és bevételeket. 2021-es alapítása óta a GoOrderz több mint 200 fizető ügyfelet szerzett, és három befektetési körben 280 millió forint tőkét vont be. Céljuk, hogy a magyar piacon vezető szereplővé váljanak, és nemzetközi szinten is terjeszkedjenek.

Temékeink

Esettanulmány

Az esettanulmányban szereplő ügyfél a vendéglátóipar bármely területéről érkezhet: lehet egy kisebb lángosos, büfé, kávézó, cukrászda, vagy akár egy nagyobb étterem, szórakozóhely, hotel, panzió, illetve italbolt. Az ügyfél tevékenysége alapvetően az étel- és italfogyasztás biztosítására összpontosít, vendégeit helyben szolgálja ki, vagy kiszállítást is végez. A vállalkozás méretétől függően különböző rendelési csatornákat használ, ideértve a helyszíni rendelést, az online platformokat és a futárszolgálatokat is.

A vállalkozás erőforrásai közé tartozik a személyzet, akik gyakran egyszerű, könnyen kezelhető rendszert igényelnek a mindennapi feladatok elvégzéséhez. Az ügyfél célja, hogy gyorsabb és hatékonyabb működést érjen el, miközben javítja az ügyfélélményt és optimalizálja a költségeit.
Az esettanulmányban szereplő vendéglátó egység fő üzleti problémája a működési folyamatok bonyolultsága és a rendszerek széttöredezettsége volt, ami hatékonysági és átláthatósági nehézségeket okozott. A vállalkozásnak több különböző rendelési csatornát kellett kezelnie, beleértve a helyszíni, online és futárszolgáltatásokon keresztül érkező rendeléseket. A különböző csatornák összehangolása azonban túlzottan időigényesnek bizonyult, mivel minden rendelést külön rendszeren keresztül kellett kezelni, ami gyakran hibákhoz és késedelmekhez vezetett.

A vállalkozás másik kihívása a munkaerőhiány volt, amely megnehezítette a gyors és hatékony kiszolgálást, különösen a csúcsidőszakokban. Emellett az árazási stratégiák optimalizálása is problémát jelentett: a nyersanyagárak gyors változásai miatt az étterem nem mindig tudta időben frissíteni az árait, ami bevételkieséshez vezetett. A készletkezelés szintén manuálisan történt, ami túlzott adminisztrációs terhet jelentett, és növelte a készletproblémák kockázatát, például a készlethiányt vagy a túlzott raktározást.

Az ügyfél igényei között szerepelt egy olyan átfogó digitális rendszer bevezetése, amely képes lenne egyszerűsíteni a rendeléskezelési, fizetési és készletkezelési folyamatokat. További elvárás volt a gyors alkalmazkodás az árakhoz és a piaci változásokhoz, valamint a jobb ügyfélélmény biztosítása a rendelések és fizetések egyszerűsítése által. A cél az volt, hogy egy olyan megoldást találjanak, amely képes integrálni a különböző rendelési csatornákat, automatizálni a készletkezelést és segíteni a hatékonyabb erőforrás-gazdálkodásban, miközben csökkenti az adminisztratív terheket és növeli a bevételt.
Az ügyfél a GoOrderz integrált vendéglátóipari szoftverrendszerét vezette be, amelynek központi eleme a GoPOS, kiegészítve a GoQR és a GoAPP modulokkal. A GoPOS lehetővé tette, hogy az étterem összes rendelési csatornáját – helyszíni, online, futárszolgálatok – egy platformon kezeljék, átláthatóvá téve a rendeléseket és minimalizálva a hibákat. A rendszer leegyszerűsítette a készletkezelést is, automatikusan nyomon követve a fogyó készleteket.

A GoQR modul bevezetése lehetővé tette a vendégek számára, hogy QR-kódok segítségével az asztalnál rendeljenek és fizessenek, ezzel gyorsítva a folyamatokat és csökkentve a személyzet terhelését. A GoAPP applikáción keresztül az étterem saját, márkázott online rendelési lehetőséget kínált vendégeinek, ami új bevételi forrást nyitott.

A dinamikus árképzési kihívásokra a GoAI mesterséges intelligencia nyújtott megoldást, amely elemzi a nyersanyagárakat és piaci trendeket, majd automatikusan javaslatokat tesz az árak módosítására, optimalizálva a bevételt.

Üzleti előnyök:
Hatékonyságnövelés: Az automatizált rendelés- és készletkezelés révén jelentősen csökkentek a hibák és gyorsult a kiszolgálás.
Költséghatékonyság: Az AI-alapú árképzés dinamikusan alkalmazkodott a piaci változásokhoz, növelve a profitot.
Jobb ügyfélélmény: A QR-kódos rendelés gyorsabbá tette a folyamatokat, csökkentve a várakozási időt és növelve a vendégek elégedettségét.
Bevételnövekedés: Az online rendelési lehetőségek és a dinamikus árazás hozzájárultak a bevételek növeléséhez.