Novicon Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság

Novicon Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

NOVICON, innovációval az eredményekért: ERP megoldásunk a Munixo Business Platform egy innovatív, felhasználóbarát felületet biztosít az ügyfeleink számára, megvalósítva az összetett vállalati folyamatok egyszerűsítését és kezelését. A Munixo valós időben, bárhol és bármilyen eszközről használva tájékoztatja felhasználóit a kívánt mutatókról és eseményekről.
Minden vállalati folyamatra gondoltunk, legyen szó akár: Beszerzés, raktározás, értékesítés (CRM, leadmanagement), termékfejlesztés, projektmenedzsment, szerződésmenedzsment, könyvelés, dokumentumkezelés, személyi nyilvántartás, időgazdálkodás, ügyfél kommunikáció, professzionális kimutatások digitalizációjáról.
Minőség és megbízhatóság: ezek az értékek irányítják, mind a tanácsadási szolgáltatásainkat, mind pedig szoftverfejlesztéseinket. Fiatalos, lendületes, magasan képzett csapatunkkal folyamatosan fejlesztjük ERP platformunkat, hogy ügyfeleink mindig egy lépéssel a versenytársaik előtt járjanak.

Temékeink

Esettanulmány

A MÁDA Plusz Kft 2008 októberében alakult munkaerő-kölcsönzés céljából. A munkaerő-közvetítés, személyszállítás mellett logisztikai feladatok ellátásában és a kereslet – kínálat minőségi kiszolgálásában vesznek részt. A MÁDA Plusz Kft magas színvonalú munkájának és folyamatos fejlődési törekvéseinek köszönhetően mára már az iparáguk jelentős képviselőjévé váltak, az ország több pontján megtalálhatók, alkalmazotti létszámuk meghaladja a 250 főt.
A MÁDA Plusz országos terjeszkedésével és szolgáltatási köreik bővítésével párhuzamosan merült fel az igény integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésére. A vezetőség számára nélkülözhetetlenné vált a munkafolyamataik és a toborzási eljárásaik, illetve a 2023 őszén elkészülő raktár épületük szoftveres támogatása.
A Munixo Business Platform a MÁDA Plusz számára vezetői döntéstámogatást, naprakész pénzügyi kimutatásokat, bérszámfejtés előkészítést és integrációt, teljes toborzási adatbázist és törzsadatkezelést, ügyfelekkel történő havi, automatikus elszámolást, teljes raktárkezelést, buszjáratok szervezését és menedzselését az alkalmazottak számára (bérelt és saját buszok segítségével) valósít meg.