KONZORCIA Kereskedelmi, Szolgáltató és Szoftverfejlesztő Korlátolt Felelősségü Társaság

KONZORCIA Kereskedelmi, Szolgáltató és Szoftverfejlesztő Korlátolt Felelősségü Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Konzorcia 2002-ben alapított magyar tulajdonú informatikai vállalat.
A Konzorcia az Oracle Hungary Kft. egyik kiemelt ORA EBS implementációs partnere. Számos sikeres Oracle bevezetési, támogatási, illetve verzióváltási projektben vett részt.
A Konzorcia szolgáltatás- és termékportfóliója az Oracle technológián túl is igen széles.
Számos egyedi rendszerfejlesztés, rendszerintegrációs projekt és webes portálfejlesztés fűződik a nevéhez. A Konzorcia az implementált rendszerekhez kapcsolódóan az éles üzemi indulás utáni támogatást, rendszerüzemeltetést is kínál.
Ennek megfelelően a fő tevékenységek:
- Konzultáció: csomagszoftverek bevezetése az ügyfelek üzleti folyamatinak leképezésével,
- Rendszerfejlesztés: csomagszoftverek továbbfejlesztése és egyedi fejlesztésű rendszerek kialakítása az ügyfelek üzleti igényei alapján,
- Rendszertámogatás: rendszerek támogatása és üzemeltetése.

Temékeink

Esettanulmány

A cég gyógyszeripari szereplőként működik, elsősorban közepes méretű vállalkozásként. A piac dinamikus változásainak megfelelően működik, ahol kiemelten fontos a szabályozásoknak való megfelelés és az innováció.
A gyógyszerpiaci szabályozások, különösen a DR 2016/161/EU előírások miatt a gyógyszersorszámozás kritikus kihívás, amelynek megoldása nélkülözhetetlen a piaci jelenlét fenntartásához.
A Konzorcia Kft. Központi Sorszámkezelő Rendszere lehetővé teszi a Supremex Kft. számára a gyógyszerek hatékony és szabályos sorszámozását. A rendszer biztosítja az adatintegritást, és automatikusan továbbítja a szükséges adatokat az European HUB felé, amely az európai gyógyszerellenőrzési szabályozásokhoz kapcsolódik. Ennek köszönhetően a Supremex hatékonyan és pontosan tud megfelelni a nemzetközi előírásoknak, miközben csökkenti az adminisztrációs terheket és javítja az ellátási lánc átláthatóságát.