WWWBI Korlátolt Felelősségű Társaság

WWWBI Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Webbi egy innovatív szoftverfejlesztő cég, amely testreszabott webáruházak, mobilalkalmazások és egyedi szoftverek fejlesztésére specializálódott. Célja, hogy az ügyfelek számára hatékony és integrálható megoldásokat nyújtson, amelyek automatizálással növelik a működési hatékonyságot. A vállalat emellett AR (kiterjesztett valóság) és 3D technológiákat is kínál, így segítve a vállalkozásokat abban, hogy egyedülálló felhasználói élményt nyújtsanak és versenyelőnyhöz jussanak a piacon.

Temékeink

Esettanulmány

Soós és Társa Zrt. 1997 óta a Magyarországi Hűtőtechnológiai piac meghatározó és markáns szereplője.
A több, mint 100 M Ft jegyzett tőkével rendelkező és jelenleg 64 főt foglalkoztató vállalat, több uniós országban is terjeszkedik, folyamatosan emelkedő árbevételt produkál.
Az eredeti piac mellett képviselteti magát az elektronikai eszközök piacán is, az elektrobagoly nevű márkájával és a munkavédelmi piacon is a védabagoly márkájával.
A Soós és Társa Zrt. számára fontos volt az integrált e-kereskedelmi platform elkészítése. Nem volt e-kereskedelmi jelenlétük.


A Soós és Társa Zrt. számára kulcsfontosságú az e-kereskedelemben az ügyfelek kiszolgálása. Ezért cégünket, olyan termék bevezetésével bízták meg, mely alkalmas egyedi igényeiket is tovább fejlesztés útján kielégíteni.
Cégünk a webshop dobozos termékét 2008-ban bocsátotta a cég rendelkezésére, mely a dobozos termék jelleg mellet is nagyfokú rugalmasságot biztosít ügyfelünknek.
Termékünk integrált termék mely a vállalati architectúrában tökéletes kapcsolatot biztosít ERP és egyéb rendszerekkel összekötve. Termékünk segítségével a Soós és Társa Zrt. értékesítési bevételei szignifikánsan nőttek, stabilitásával biztosította a cég hosszútávú jövedelmezőségét.

Weboldal: