CodeYard Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

CodeYard Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A CodeYard egy agilis és progresszív szoftverfejlesztő cég, amely 2013 óta jelen van a piacon. Fő tevékenységeink az applikáció fejlesztés és a webfejlesztés.

Irodánk Debrecen szívében dobog és innen biztosít egyedi szoftveres megoldásokat startupok és vállalatok számára.

Az a víziónk, hogy szeretnénk segíteni skálázódni és minőségi digitalizációt nyújtani olyan cégeknek, amelyek tevékenységei/termékei/szolgáltatásai hatással vannak az emberi életminőség/kultúra/szociális élet/egészség javítására.

Cégkultúránknak része a transzparens kommunikáció, így fontos szerepet kap nálunk az üzleti igények feltárása és a specifikáció.

Temékeink

Esettanulmány

Debreceni KKV, 10 főt foglalkoztató
Üdülési, egyéb átmeneti szálláshely-szolgáltatás

Egy olyan property management integrált rendszer létrehozása volt a cél, melyben az ügyfél és kapcsolódó vállalkozásai mindennapi adminisztratív munkáját egy felületen el lehessen végezni.

A teljesség igénye nélkül a rendszer kezeli az ingatlanok adatait, partnertörzset, szerződéseket, feladatokat, leltárt, mérőóra állásokat, pénzügyi számokat és minden kapcsolódó funkciót.
Olyan cloudban futó SPA webes alkalmazás amely bárhonnan elérhető és különböző jogkörök segítségével az ingatlan management problémák nagy részét egy platformon képesek megoldani.
Ezek legfontosabb funkciói:
- Szerződések és partnerek kezelése (CRM)
- Feladat management
- Ingatlanokkal kapcsolatos időszakos karbantartási, óraleolvasási, takarítási feladatok kezelése
- Pénzügyi tranzakciók kezelése és számlázó integráció