Vendinvest Magyarország Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Vendinvest Magyarország Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk a Vendinvest Magyarország Kft. eszközkezelő automata gyártó, üzemeltető és szolgáltató is egyben. Az ügyfeleink folyamatos visszajelzései alapján fejlesztjük és vezetjük be új termékeinket, valamint a felhasználóink igényeihez mérten alakítjuk ki üzleti modellünket. 2007 óta több mint 400 automatát helyeztünk üzembe és működtetünk Magyarországon. Mára már Szlovákiában és Szerbiában is tevékenykednek leányvállalataink. Az ipari eszközkezelő automaták szakértőjeként rugalmas megoldásaink, a különböző igényekhez jól illeszthető automatáink és innovatív szoftveres szolgáltatási rendszerünk az ipar számos területén biztosítja az eszközök, rezsianyagok, szerszámok ellenőrzött kiosztását, kölcsönzését és visszagyűjtését, sérülékeny termékek, nagyméretű eszközök, tűzveszélyes anyagok kezelését. Ügyfeleink számára az eszközkezelő automaták mellett egy egész rendszert biztosítunk szervizhálózattal, fejlett és naprakész, az egyéni igényekre szabható nyilvántartási rendszerrel. Ezáltal az a

Temékeink

Esettanulmány

-Autóipari alkatrész gyártó multinacionális nagyvállalat magyarországi telephelye
-1900 fő dolgozói állománnyal
-550 000 000 árbevétellel
-Az autóipari OEM és TIER 1 beszállító körben vezető szerepet tölt be, meghatározó az alkatrészgyártói piacon
-Multinacionális cégként jelentős, ám a piaci trendektől függően felhasználható erőforrásokkal rendelkezik
Egy jelentős magyarországi autóipari gyártóvállalat szembesült azzal a kihívással, hogy a tűzveszélyes rezsi anyagok és a munkavédelmi egyéni védőeszközök (PPE) tárolása és kiadása nem volt megfelelően biztonságos és nyomon követhető. A hagyományos tárolási módszerek nem biztosítottak kellő védelmet a tűzveszély ellen, és nem adtak pontos képet a készletről. A dolgozóknak gyakran kellett időt pazarolniuk a szükséges eszközök megtalálására, ami negatívan befolyásolta a termelékenységet.
A vállalat a Vendinvest Magyarország Kft.-t választotta, hogy megoldja a problémát. A Vendinvest által szállított ipari eszközkezelő automaták és az UVE rendszerszoftver kombinációja egy innovatív és biztonságos megoldást kínált.

A Vendinvest szakemberei egyedi megoldást terveztek a vállalat igényeihez igazítva. Az automatákat úgy konfigurálták, hogy a tűzveszélyes anyagokat és a PPE-ket különálló, biztonságos tárolóegységekben tárolják. Az UVE rendszer pedig lehetővé tette a készletek pontos nyomon követését, a hozzáférés szabályozását és a felhasználók azonosítását.
Az eredmények:
-Növekedett biztonság: A tűzveszélyes anyagok biztonságos tárolása jelentősen csökkentette a tűzveszély kockázatát. Az UVE rendszer biztosította, hogy csak az arra jogosult személyek férjenek hozzá a veszélyes anyagokhoz.
-Fokozott átláthatóság: Az UVE rendszer segítségével a vállalat pontos képet kapott a készleteiről, így elkerülhetővé vált a felesleges beszerzés és a készlethiány.
-Növekedett hatékonyság: A dolgozók gyorsabban hozzáférhettek a szükséges eszközökhöz, ami növelte a termelékenységet.
-Költségmegtakarítás: A pontos készletnyilvántartás és a felesleges beszerzés elkerülése révén a vállalat jelentős költségmegtakarítást ért el, elérve a 30%-os eszközmegtakarítást az érintett termékek területén.

A Vendinvest ipari eszközkezelő automatái és az UVE rendszerszoftver bevezetésével az autóipari vállalat jelentős előnyökre tett szert. A megoldás nemcsak növelte a biztonságot és a hatékonyságot, hanem hozzájárult a költségcsökkentéshez is. Az esettanulmány azt mutatja, hogy az ipari eszközkezelő automaták innovatív és hatékony megoldást kínálnak a vállalatok számára a készletgazdálkodás és a biztonság területén.