Contact Plus Consulting Kft.

Contact Plus Consulting Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk közel 20 éve aktív az ügyviteli megoldások piacán. Teljeskörű megoldásportfólióval állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az ügyviteli rendszer értékesítésén túl foglalkozunk annak bevezetésével, testreszabásával, támogatásával és továbbfejlesztésével is. Kiemelt termékünk az SAP Business One a piacvezető SAP terméke, mely a kis és középvállalatoknak nyújt kiemelt minőségű megoldásokat.

Esettanulmány

Heves megyei székhelyű közel 100 főt alkalmazó táplálékkiegészítők gyártásával és kereskedelmével foglalkozó, dinamikusan fejlődő cég. Termékei számos kereskedelmi csatornán keresztül elérhetők, webáruházon keresztül, gyógyszergyárakon át, bio-boltokig bezárólag kaphatók.
A cég dinamikusan fejlődése megkövetelte egy integrált ügyviteli rendszer bevezetését, mely képes mind a kereskedelmi, mind a gyártáshoz kapcsolódó feladatok hatékony lefedésére. A két fő feladatkör ellátása mellett a logisztikai és pénzügy-számviteli kérdések integrált kezelése is kiemelt jelentőséggel bírt.
A fenti feladatok lefedésére a SAP Business One integrált ügyviteli rendszert választotta a cég, mely képest volt támogatni a jelentős fejlődés során generált ügyviteli kihívásokat. A rendszerhez integrált mobil tárhely és raktárkezelő alrendszer tartozik, mely vonalkódos azonosítás mellett még hatékonyabbá tette a logisztikai - raktározási folyamatok kezelését. A kereskedelmi területen webáruház integrációval támogatja a SAP Business One az ügyviteli folyamatokat.